Laptisor de matca pur 50 g (+10 g cadou) Solaris

Laptisor de matca pur 50 g (+10 g cadou) Solaris

Disponibil la comanda online

SKU 19381
65,68 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Laptisor de matca pur 50 g (+10 g cadou) Solaris de la Solaris

 Lăptișorul de matcă pur este un produs apicol 100% natural și un hiperaliment complex, având beneficii demonstrate pentru sănătate.
Proprietățile terapeutice unice ale lăptișorului de matcă pur sunt datorate cantității ridicate de acid 10-HDA, nutrientul principal din compoziția acestui produs apicol premium. 

Lăptișorul de matcă pur este unul dintre cele concentrate suplimente nutritive naturale și unul dintre cele mai valoroase produse apicole. Conține cantități esențiale de vitamine, minerale și nutrienți necesari organismului uman și imposibil de sintetizat de către acesta, cum ar fi acidul 10-HDA. Nutrient principal în compoziția lăptișorului de matcă, substanța activă 10-HDA are multiple efecte benefice: antibacterian, antiviral, antitumoral și antiinflamator, regenerator al celulelor stem.

Acționează ca un antibiotic natural, este un puternic imunoreglator, ajută la eliminarea radicalilor liberi, previne apariția bolilor și reface celulele nervoase afectate, fiind foarte bine asimilat și tolerat de către organism.

Cum se administrează?
Lăptișorul de matcă poate fi utilizat zilnic, intern sau extern, la nevoie.

Doza de întreținere recomandată este de 1g/zi pentru adulți și 0,5g/zi pentru copii, în cure de 6-8 săptămâni. Pentru cazurile de epuizare fizică și intelectuală doza adulților poate crește la 2-3 g/zi sau mai mult. Pachetul include o linguriță pentru dozarea ușoară a cantității de lăptișor de matcă și un prospect cu detalii despre lăptișorul de matcă pur cu 2% 10-HDA.

Consultă un medic cu competențe în apifitoterapie pentru stabilirea dozelor terapeutice specifice.


 Atenționări
 Contraindicat persoanelor care prezintă alergii/hipersensibilitate la produsele apicole sau au intoleranță la lăptișor de matcă, femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, persoanelor care suferă de crize de astm, boala Addison sau cancer în faza acută.

Cum se depozitează?
 Se păstrează la frigider, la temperaturi cuprinse între 2-6 grade Celsius.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Solaris: SOLARIS a luat nastere ca o alternativa sanatoasa la stilul modern de alimentatie. Solaris îsi propune sa readuca natura si simplitatea în viata oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa la orice varsta. Gama de produse Solaris cuprinde: musli si tarate, fructe uscate si fructe crude, seminte si mirodenii, ceaiuri si cicoare, sare si zahar, uleiuri presate la rece, uleiuri cosmetice. Toate produsele sunt 100% naturale, nu contin conservanti sau coloranti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite