Polen Crud Poliflor 250g SOLARIS

Polen Crud Poliflor 250g SOLARIS

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20611
37,83 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Apicole Suplimente apicole
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Polen Crud Poliflor 250g SOLARIS de la Solaris

Polenul crud este un produs apicol organic, provenit de la stupinele din regiunile deluroase nepoluate ale Transilvaniei.Proaspat recoltat si congelat imediat, astfel incat sa isi pastreze intacte proprietatile si calitatile curative, polenul poliflor este un superaliment viu, complet nutritional si diferit fata de alte tipuri de polen de pe piata: are o textura cremoasa si un gust placut, dulce-floral.

Polenul joaca un rol vital in hrana albinelor, carora le asigura cresterea si dezvoltarea normala si este un produs apicol cu proprietati terapeutice deosebite. Este un tonic general cu efect hepatoprotector, antitumoral, antiinflamator, antibacterian, probiotic si un antibiotic natural cu efect de lunga durata. Actioneaza ca un stimulent al sanatatii generale si al longevitatii. Medicii apiterapeuti il recomanda deoarece poate fi consumat constant, toata viata, fara efecte secundare.

Ingrediente: 100% polen proaspat congelat, in stare pura.

Mod de administrare: Doza recomandata este de 10g (o lingurita)/zi, dimineata, inainte de masa.

Pentru prevenirea afectiunilor si fortificarea sanatatii este indicata o doza de 10-20g/zi, in cure de cate trei luni, de doua ori pe an.

In scopul unor apiterapii specifice, doza de polen crud pentru adulti poate creste la 20-50g, de trei ori pe zi, cu 1-2 ore inainte de mese.

Contraindicat persoanelor care prezinta alergii severe sau hipersensibilitate la produsele apicole.

Pastreaza polenul la congelator intre -5 si -15 grade Celsius.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Solaris: SOLARIS a luat nastere ca o alternativa sanatoasa la stilul modern de alimentatie. Solaris îsi propune sa readuca natura si simplitatea în viata oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa la orice varsta. Gama de produse Solaris cuprinde: musli si tarate, fructe uscate si fructe crude, seminte si mirodenii, ceaiuri si cicoare, sare si zahar, uleiuri presate la rece, uleiuri cosmetice. Toate produsele sunt 100% naturale, nu contin conservanti sau coloranti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite