PlantExtrakt Extract din Mladite de Merisor 50 ml

Extract din Mladite de Merisor 50 ml

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 2427
36,15 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract din Mladite de Merisor 50 ml de la PlantExtrakt

Extract din Mladite de Merisor, PlantExtrakt, 50 ml

Extract din Mladite de Merisor - actioneaza asupra: intestin, cai genito-urinare, aparat osteoarticular, vase arteriale, aparat genital feminin, prostata, sistem reticulo-endotelial.

Actiune farmacologica: antiinfectios si cicatrizant cu tropism pe intestin, caile urinare, aparatul genital feminin si aparatul osteoarticular; antiscleros.

Indicatii terapeutice:

  • sindromul intestinal, colite, colibaciloze, tranzit perturbat (diaree sau constipatie)
  • cistite
  • artrite si artroze la varste inaintate, senescenta hormonala
  • osteoporoza.

Extractul din mladite de merisor provine din plante recoltate ecologic. Certificare EcoInspect Ro-008.


Extract din Mladite de Merisor 50 ml - producator PlantExtrakt se recomanda pentru Cistita si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Extract hidro-glicero-alcoolic din mladite de Merisor* (Vaccinium vitis-idaea). Contine alcool etilic de cereale 18% vol. * Planta recoltata ecologic. Certificare EcoInspect Ro-008.

Administrare

Adulti si copii peste 7 ani: cate 2 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de masa. La copiii intre 2 si 7 ani cate 1 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, inainte de mese. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre PlantExtrakt: LABORATOARELE PLANTEXTRAKT au o experienţă de peste 20 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice. Gama de produse Plantextrakt cuprinde produse fitoterapice originale, extracte din plante, gama Polygemma, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite