Favisan Branca Ursului 40 capsule

Branca Ursului 40 capsule

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 9775
14,47 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Branca Ursului 40 capsule de la Favisan

 

Branca Ursului, Favisan, 40 capsule

Branca Ursului - adjuvant in sterilitate masculina si feminina, boli venerice, anexita, metroanexita, insuficienta renala, hipertensiune arteriala.

Intre plantele romanesti, branca-ursului ocupa un rol deosebit, datorat in special efectelor sale vitalizante extrem de intense. Numele de "ginseng-romanesc" i se potriveste probabil mai bine decat oricarei alte plante din flora romaneasca. Radacina si semintele de branca-ursului revigoreaza si reintineresc rapid organismul, maresc capacitatea de efort si tonusul psihic, elimina sterilitatea, impotenta si frigiditatea.

Contribuie la:

 

  • sustinerea fertilitatii la ambele sexe
  • imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismulu
  • mentinerea potentei.

 

Branca Ursului 40 capsule - producator Favisan se recomanda pentru Atonie gastrica si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan: FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite