Dvr Pharm Zeosilicic pulbere 120G

Zeosilicic pulbere 120G

Disponibil la comanda online

SKU 20226
44,40 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrediente cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Zeosilicic pulbere 120G de la Dvr Pharm

Zeolitul este compus dintr-un grup de minerale, organizat într-o structură de tip fagure, structură care îi conferă capacitatea unică de a absorbi substanțele toxice, metalele grele (aflate în componente ale prafului), radicalii liberi sau chiar substanțele de la suprafața pielii, ca de exemplu sebumul în exces. Are acțiune remineralizantă și detoxifiantă asupra pielii, fiind de folos și pentru păr și scalp.

Ingrediente:

  • 100% pulbere de Zeolit natural – Tuf zeolitic mineralizat cu clinoptilolit, micronizat. Pulbere cu granulație de 5-3 microni;

Mod de administrare:

Acest produs poate fi utilizat pentru uz cosmetic, în măști, exfolierea pielii și produse cosmetice (fond de ten, pastă de dinți). Pentru orice alte aplicații terapeutice, consultați medicul specialist.

Precauții și contraindicații:

Nu se cunosc. În caz de contact cu ochii, se comportă precum un praf simplu și nu e periculos. Se spală cu apă. În caz de înghițire, se bea apă spre a degaja cavitatea bucală. Se va elimina prin fecale. Este lipsit de toxicitate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dvr Pharm: DVR PHARM producator roman de suplimente alimentare. Gama de produse Dvr Pharm include produse naturiste de calitate ridicata, testate in laboratoare din Europa cum ar fi ciuperca tibetana, alga calcaroasa si multe altele acoperind o gama larga de afectiuni.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite