Cloud Nine Factory Extract Pur de Portocale 50 ml

Extract Pur de Portocale 50 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 9911
19,64 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Extract Pur de Portocale 50 ml de la Cloud Nine Factory

Extract Pur de Portocale, Cloud Nine Factory, 50 ml

Extract Pur de Portocale - condiment alimentar de cea mai bună calitate, 100% natural, folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor. Este obținut din ulei pur din coajă de portocale și are o aromă fructată, proaspătă, dulce-acrișoară. Datorită conținutului de pesticide și de substanțe de prezervare folosite pentru tratarea  plantelor și depozitarea după culegere, coaja portocalelor din comerț (ce nu provin din agricultură ecologică) nu este destinată consumului uman.

Se folosește în rețete în care se adaugă suc proaspăt de portocale sau coajă de portocale pentru a obține sau intensifica aroma de portocale.

Uleiurile pure din coaja de portocale folosite pentru obținerea extractului de portocale sunt certificate pentru consumul alimentar uman (certificare Food Grade) și sunt obținute printr-un proces de extracție la rece. Alcoolul difuzează foarte bine aromele și permite omogenizarea uleiurilor esențiale, care nu sunt solubile în apă. Datorită alcoolului, aroma este intensă iar în timpul procesului de gătire alcoolul se evaporă și rămâne gustul și mirosul plăcut de portocale.


Extract Pur de Portocale 50 ml - producator Cloud Nine Factory se regaseste in categoria Ingrediente patiserie si decoratiuni si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ulei pur din coajă de portocale, alcool min. 85%.

Administrare

1 lingură de extract de portocale la 500 gr./ml compoziție.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Cloud Nine Factory: Cloud Nine Factory folosesc doar ingrediente 100% naturale și de cea mai bună calitate! Aromele produselor provin doar din materia primă folosită și de accea extractele lor sunt considerate conform standardelor în vigoare extracte pure. În procesul de producție se folosesc doar uleiuri esențiale și boabe de cafea certificate BIO și cea mai bună vanilie. Extracte pure ce nu conțin conservanți, E-uri, pesticide, coloranți, etc.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite