Dennree Scortisoara Batoane Ecologica/Bio 3buc

Scortisoara Batoane Ecologica/Bio 3buc

Disponibil la comanda online

SKU 21800
18,60 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Scortisoara Batoane Ecologica/Bio 3buc de la Dennree

Scortisoara se obtine din arborele de scortisoara (Cinnamomum verum), specie din familia Lauraceae, ce atinge o inaltime maxima de 15 cm. Parfumul unic al acestui condiment ne d

Scortisoara se obtine din arborele de scortisoara (Cinnamomum verum), specie din familia Lauraceae, ce atinge o inaltime maxima de 15 cm.

Parfumul unic al acestui condiment ne duce cu gandul la sarbatorile de iarna, insa aceasta este ideala si pentru diferite preparate orientale sau pentru anumite feluri de deserturi.

Ingrediente: scortisoara batoane*

*ingredient ertificat ecologic

Poate contine urme de gluten, mustar, susan, telina.

A se pastra la loc uscat si racoros. 

uce cu gandul la sarbatorile de iarna, insa aceasta este ideala si pentru diferite preparate orientale sau pentru anumite feluri de deserturi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Dennree: Grupul Denree este lider in comertul de alimente bio si cosmetice naturiste in Germania. Obiectivul grupului de firme il reprezinta comercializarea eficienta a produselor ecologice. Dennree unifica interesele producatorilor agricoli, a dezvoltatorilor si a distribuitorilor cu cele ale  consumatorilor de produse organice pentru oferirea unei experiente unice. Prin oferta variata de marci bio proprii, Denree contribui la dezvoltarea continua a agriculturii bio si a comertului cu amanuntul al produselor organice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite