Argital Crema cu arnica, 50ml

Crema cu arnica, 50ml

Disponibil la comanda online

SKU 21845
37,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Plagi, rani, vanatai Ingrijire corp TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema cu arnica, 50ml de la Argital

Crema cu arnica, 50ml Argital

Ingredientele active din Arnica combinate cu gelul de argila verde fac ca aceasta crema sa fie utila pentru disparitia vanatailor. Seara, masata pe picioare, dupa o baie de picioare cu argila verde, are si o actiune calmanta si relaxanta. Potrivit pentru sportivi.

Arnica, cu florile sale galbene, este o planta medicinala care creste in zonele de munte in locuri unde se intalnesc trei elemente deosebite: liniste, racoare si lumina. In ciclul sau de viata arnica absoarbe toata lumina din jur si concentreaza toate principiile preluate din lumina in flori, frunze si radacini. Aceste principii active, combinate cu fortele fine ale caldurii sunt concentrate in crema cu arnica Argital.

Poate fi folosita si pentru fata si pentru corp.

Fara conservanti.

Ingrediente INCI: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Polyglyceryl 6 Distearate, Potassium Palmitoyl/Hydrolyzed Wheat Protein/Glyceryl Stearate/Cetearyl Alcohol, Alcohol*, Cetyl Alcohol, Arnica Montana Flower Extract, Solum Fullonum, Lavandula Hybrida Oil*, Melissa Officinalis Oil*, Tocopherol, Lactic Acid, Styrax Benzoin Resin Extract, Berberis Vulgaris Bark Extract, Xanthan Gum.

*ingrediente certificate ecologic

Mod de utilizare: Aplicati crema cu arnica pe zona afectata si masati pana la absorbtie. Se foloseste in hematoame, eruptii cutanate, arsuri solare. Imbunatateste circulatia energetica superficiala.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Argital: Produsele cosmetice naturale Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor. Gama cuprinte argina verde pulbere, uleiuri esentiale, ape florale, produse ingrijire dentara si bucala, cosmetice pentru corp, par si ten, dermato-cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite