Exfoliant pentru corp, SCRUB CORPO RIMODELANTE, Equilibra, Cu saruri de la Marea Moarta, Cu Aloe Vera, Borcan 600 g

Exfoliant pentru corp, SCRUB CORPO RIMODELANTE, Equilibra, Cu saruri de la Marea Moarta, Cu Aloe Vera, Borcan 600 g

Disponibil la comanda online

SKU 21089
60,16 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire corp TELIOS CARE Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Exfoliant pentru corp, SCRUB CORPO RIMODELANTE, Equilibra, Cu saruri de la Marea Moarta, Cu Aloe Vera, Borcan 600 g de la Equilibra

Exfoliantul pentru corp de la Equilibra este un mix special pe baza de saruri de la Marea Moarta, uleiuri vegetale naturale si extracte vegetale care exfoliaza, netezesc si hranesc epiderma, adica o remodeleaza.

  • Sarurile de la Marea Moarta indeparteaza impuritatile de la nivelul pielii si au puterea de a “trage” toxinele la suprafata, dar aduc si un plus de minerale (magneziu, calciu, sodiu, potasiu) care amelioreaza hidratarea pielii, iritatiile, culoarea terna.
  • Uleiurile naturale de rozmarin si mentol au rol de a hrani si de a reda supletea pielii, dar confera si un efect de relaxare, de buna dispozitie.
  • Uleiul din samburi de struguri hraneste si aduce un grad sporit de suplete pielii.

Scrub Corpo remodelant exfoliaza celulele moarte de pe suprafata pielii, imbunatateste productia de colagen si creste capacitatea pielii de a ramane hidratata, permitand porilor sa functioneze normal. De asemenea creste fluxul sanguin periferic, cu efecte benefice in regenerare si activarea proceselor de drenaj si de imbunatatire a aspectului pielii. Folosirea unui exfoliant este primul pas spre redarea echilibrului si sanatatii pielii. Exfolierea – procedeu pentru o piele mai tanara, neteda si stralucitoare.

Componente active - Saruri de la Marea Moarta, ulei din seminte de struguri, centella asiatica, iedera, castan, ulei esential de Rozmarin, Mentol, Aloe vera, ulei din germeni de porumb.

  • NU contine parabeni,
  • NU contine petrolati,
  • FARA alcool sau alergeni.
  • PENTRU UZ EXTERN!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite