NAJEL Manușă lufa naturală

Manușă lufa naturală

Disponibil la comanda online

SKU 21289
44,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire corp Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Manușă lufa naturală de la NAJEL

Concepută sub formă de mănușă, lufa Najel este ideală pentru utilizarea zilnică pentru eliminarea celulelor moarte și pentru regenerarea și tonifierea pielii. Mănușa de lufa favorizează, de asemenea, circulația sângelui ajutând astfel la contracararea efectului picioarelor obosite și dureroase. Este si un aliat valoros in lupta impotriva celulitei.

Recomandată pentru utilizarea zilnică, manușa lufa poate fi acoperită cu sapun si folosită pe intreg corpul pentru a elimina celulele moarte si pentru a îmbunătății textura pielii.
 
Lufa este o varietate de dovlecei a caror pulpa, cand este uscata, devine usor aspra si non-abraziva si constituie un burete vegetal 100% natural. Acest dovleac are capacitatea de a absorbi de douazeci de ori greutatea sa in apa.
Fabricată în Egipt.
 
Mod de utilizare
Recomandata pentru utilizare zilnica pe corp, manusa de lufa se foloseste acoperita cu sapun. Masați cu mișcări circulare apoi clătiți. Pielea este lăsată mai moale, cu o granulație mai fină. Utilizați mănușa de lufa în fiecare zi pentru a preveni apariția celulitei.

Clătiți întotdeauna mănușa după utilizare și lăsați-o să se usuce.
Ingrediente
Partea de utilizare: lufa.
Față buclă: 93% polipropilenă 7% poliester.
Nețesut: 100% polipropilenă.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite