Vitalia Pharma Crema cu uree 15% si ulei de masline Santaderm, 50 ml, Vitalia

Crema cu uree 15% si ulei de masline Santaderm, 50 ml, Vitalia
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Ingrijire corp

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Crema cu uree 15% si ulei de masline Santaderm, 50 ml, Vitalia de la Vitalia Pharma

Santaderm crema cu uree 15%, hidrateaza, inmoaie si hraneste tegumentele uscate.

Proprietati:

Crema cu uree 15% si ulei de masline combina o baza emolienta si hranitoare, bogata in polifenoli, cu componente recunoscute ca avand proprietati antioxidante, de combatere a radicalilor liberi, contribuind astfel la incetinirea procesului de imbatranire a pielii. Extractul de Nalba, prin flavonoidele, antocianozidele si mucilagiile pe care le contine are efect decongestionant, antiedematos, calmant, hidratant si emolient. Impreuna cu aceste ingrediente active, urea, pe langa efectul emolient si de hidratare, ajuta la indepartarea pielii descuamate si incetineste cresterea excesiva a stratului cornos, mentinand epiderma in limitele ei normale. Hidrateaza, inmoaie si hraneste tegumentele uscate.

- Crema hidratanta cu efect epitelizant si emolient.

- Cicatrizanta si antiinflamatoare.

- Relaxeaza si elasticizeaza epiderma.

- Ajuta la indepartarea scuamelor si a pielii batatorite.

Mod de utilizare:

Se aplica ori de cate ori este necesar, prin masarea usoara a epidermei.

Ingrediente:

AQUA, UREA, GLICERYN, CETEARYL ALCOHOL (and) SODIUM CETEARYL SULFATE, CETEARYL ALCOHOL, LANOLIN, ISOPROPYL MYRISTATE, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, ALTHAEA OFFICINALIS EXTRACT, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETEARETH-20, TRIETHANOLAMINE,HEXYL CINNAMAL.

Crema cu uree 15% si ulei de masline Santaderm, 50 ml, Vitalia se regaseste in categoriara Ingrijire corp si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Vitalia Pharma: VITALIA Pharma este un producator roman de suplimente nutritionale, preparate cosmetice si produse galenice.Produsele Vitalia Pharma cuprind: suplimente pe baza de extracte din plante, minerale, geluri pe baza de extracte din plante, cosmetice si indulcitori.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite