Apimond Acid Salicilic 2% cu Ceai Verde si Apa de chiparos NutriSkin 30 ml

Acid Salicilic 2% cu Ceai Verde si Apa de chiparos NutriSkin 30 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 14276
69,08 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Acnee Cadouri Produse cosmetice Ingrijire fata
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Acid Salicilic 2% cu Ceai Verde si Apa de chiparos NutriSkin 30 ml de la Apimond

Acid Salicilic 2% cu Ceai Verde si Apa de chiparos NutriSkin, Apimond, 30 ml

Acid Salicilic 2% cu Ceai Verde si Apa de chiparos NutriSkin - solutia de Acid Salicilic este recunoscuta pentru eficienta ei de a combate acneea. Non-comedogenic. Fara parabeni, parfum. Netestat pe animale.

Ingrediente Cheie: acidul salicilic.

Efectul exfoliant al acidului salicilic penetreaza porii si ii curata in profunzime, inlaturand celulele moarte de piele si excesul de sebum; reducand astfel aparitia cosurilor, punctelor negre, comedoanelor si lasand tenul clar si luminos. Ceaiul verde are rol antioxidant puternic, antiinflamator, stimuleaza circulatia si combate degradarea colagenului si neutralizeaza radicalii liberi. 

Acest produs nu este medicament. Daca va luptati cu acnee persistenta consultati medicul.


Acid Salicilic 2% cu Ceai Verde si Apa de chiparos NutriSkin 30 ml - producator Apimond se regaseste in categoria Ingrijire fata si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Cupressus Sempervirens (Cypress) Distilled Water*, Propylene Glycol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Xantan Gum, Green Tea Leaf Extract.

Administrare

Aplicati o data pe zi pe fata curata si uscata 3,4 picaturi sau o mica picatura pe zona afectata. Evitati contactul cu ochii. Daca observati piele prea uscata folositi produsul mai rar. A se face un test pe o mica zona de piele pentru a verifica sensibilitatea. Acest produs este fotosensibilizant si se recomanda utilizarea SPF-ului in timpul perioadei de aplicare si timp de o saptamana dupa.

  • General
    • Afectiuni
      Acnee

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apimond: Apimond - producator roman de produse apicole si produse cosmetice naturale si bio pe baza de venin de albine, laptisor de matca sau propolis. Produsele apicole Apimond si produsele cosmetice Apimond se gasesc in magazinul nostru online, la preturi atractive. Gama de cosmetice Apimond contine produse pe baza de venin de albine sau celule stem pentru reintinerire, cu rol antirid.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite