Mademoiselle Agathe Crema de fata radianta Lightening Unifying Care 50ml - pete pigmentare si pistrui

Crema de fata radianta Lightening Unifying Care 50ml - pete pigmentare si pistrui

Disponibil la comanda online

SKU 16401
247,86 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema de fata radianta Lightening Unifying Care 50ml - pete pigmentare si pistrui de la Mademoiselle Agathe

Descriere produs Crema de fata radianta Lightening Unifying Care 50ml - pete pigmentare si pistrui de la Mademoiselle Agathe

Filtratul nostru de melci este îmbogățit cu o formulă complexă hidro-glicolică care conține mai multe ingrediente active din plante. Această cremă inovatoare conține 55% extract de secreție de melc.

Crinul imperial roz (Stargazer) are o acțiune inovatoare, care reduce semnificativ dimensiunea și pigmentarea petelor maronii cu până la 63,4% după 42 de zile de aplicare (studii clinice). Acestea includ pete legate de vârstă pe față și pe spatele mâinilor, cele legate de excesul de expunere la soare (pete maronii), hiperpigmentare (pistrui) și melasma („masca sarcinii”). Această cremă uniformizează tenul și protejează pielea împotriva razelor UVA și UVB dăunătoare. Alga aurie reduce semnificativ apariția inflamației provocate de UV, protejând în același timp pielea de poluare (gaze de eșapament, molecule chimice etc.), datorită activității „multi-acțiune”, anti-oxidantă, anti-radicalilor liberi, care reduce ridurile adâncime.


UN AMESTEC EXCLUSIV DE 5 INGREDIENTE ACTIVE CU PROPRIETĂȚI EXCEȚIONALE PENTRU ÎNFRUMUSEȚAREA PIELEI:

55% extract de mucus de melc, recoltat manual: reparator, calmant, cicatrizant, anti-iritativ
Extract de Crin imperial roz Stargazer: seri fără complexe, corectează și previne apariția petelor maronii
Alge aurii: anti-îmbătrânire și protecție
Aloe vera: catifelantă și astringentă
Vitamina E: anti-oxidant

Aplicați de două ori pe zi pe pielea curată și uscată, folosind mișcări circulare până când produsul este complet absorbit. Poate fi aplicat pe tot corpul: fața, gâtul, brațele, mâinile și sânii. Primele rezultate vor fi vizibile după aplicarea produsului de două ori pe zi pentru o perioadă de patru săptămâni.

 INGREDIENTE

Extract de mucus de melc *, emolienți și emulsifianți de origine naturală, ulei de floarea soarelui *, glicerină, extract de alge aurii, extract de Crin imperial roz, extract de aloe vera *, parfum 100% natural, sistem de conservare certificat organic de COSMOS,

INCI: snail secretion filtrate aqua extract*,aqua (water), caprylic/capric triglyceride, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, glyceryl stearate SE, glycerin, cetearyl alcohol, glyceryl stearate citrate, polyglyceryl-3 stearate, hydrogenated lecithin, laminaria ochroleuca extract, pancratium maritimum extract, aloe barbadensis leaf juice powder*, carrageenan, xanthan gum, parfum (fragrance), levulinic acid, sodium levulinate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, potassium hydroxide, citric acid, glucose, tocopherol, linalool, benzyl salicylate, citronellol, limonene, geraniol

*ingrediente provenite din agricultură organică

 

55% EXTRACT DE MUCUS DE MELC RECOLTAT MANUAL

95% DIN INGREDIENTELE PROVENITE DIN PLANTE SUNT ORGANICE

99% INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALĂ

 

CELE 6 ACȚIUNI EXTRAORDINARE ALE EXTRACTULUI DE MUCUS DE MELC

 

ACȚIUNE HIDRATANTĂ

Aproximativ 80% din piele este compusă din elastină și colagen. Aceste proteine, prezente în mod natural în extractul de mucus de melc, oferă suplețe și elesticitate tenului.

 

ACȚIUNE ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

Alantoina și proteina RIF1 acționează asupra procesului de îmbătrânire și stimulează regenerarea celulară.

 

ACȚIUNE PURIFICATOARE

Peptidele antimicrobiene, actina și citokeratina, sprijină sistemul imunitar și limitează înmulțirea bacteriilor la suprafața pielii.

 

ACȚIUNE CICATRIZANTĂ

Alantoina și hemocianina sunt implicate în procesul de vindecare și cicatrizare a rănilor, în timp ce stimulează regenerarea țesutului.

 

ACȚIUNE ANTIOXIDANTĂ

Vitaminele și serin-proteazele reduc inflamația și neutralizează acțiunea radicalilor liberi.

 

ACȚIUNE EXFOLIANTĂ

Acidul glicolic readuce strălucirea tenului, eliminând pielea moartă și reducând petele.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Mademoiselle Agathe: Mademoiselle Agathe este un producator de cosmetice de excelenta din Franta. Laboratorul producatorului are angajament de multi ani pentru producerea si certificarea de cosmetice organice cu scopul de a garanta produse exceptionale.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite