Ozn vegan nailpolish Alessia oja naturala 12 ml

Alessia oja naturala 12 ml
72,00 lei

Nu este in stoc

Descriere Alessia oja naturala 12 ml de la Ozn vegan nailpolish

Alessia oja naturalaOzn vegan nailpolish, 12 ml

Alessia oja naturala - Alessia este un ton vibrant de rosu rubiniu.

Ojele Ozn sunt vegane, au o aplicare facila, o uscare rapida, o rezistenta ridicata si vin intr-o paleta variata de culori. Lacurile pentru unghii Ozn ofera acoperire si longevitate comparabile cu cele ale produselor profesionale. In plus, toate produsele Ozn sunt vegane si si-au asumat un real angajament in ceea ce proveste reducerea toxicitatii, folosind exclusiv ingrediente care nu vor dauna sanatatii.

Ojele Ozn poarta numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii vazute pe strada si al carei look a constituit o sursa de inspiratie pentru echipa brand-ului. Ojele Ozn au un caracter personal, similar profilului femeilor care le imprumuta numele si celui apartinand celor care le poarta. 

Ozn foloseste numai ingrediente non-toxice de inalta calitate. Lista sa de ingrediente este 7 FREE – nu contine formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetona si toluen.

Toate produsele sunt Made in Germany, fapt care implica inclusiv provenienta germana a tuturor ingredientelor folosite.

Atributele-cheie ale lacurilor pentru unghii Ozn:

 • vegan & cruelty free
 • rezistenta excelenta
 • acoperire perfecta
 • finish plin de stralucire
 • uscare rapida.

Pont: oja se usuca mai repede pe mainile calde. Oja se usuca dupa 5 – 8 minute, iar dupa 15 minute capata rezistenta la soc. Pentru prelungirea rezistentei ojei pe unghii, se recomanda folosirea unei base coat si a unui top coat.

Vegan. Societatea se afla intr-o stare de evolutie catre o abordare mai sustenabila si mai sanatoasa in ceea ce priveste produsele de consum. Oamenii sunt mai constienti de ceea ce mananca si de sursa produselor pe care le folosesc. Concomitent, industria cosmeticelor devine din ce in ce mai atenta la si mai critica in relatie cu ingredientele si procesul de productie. Ozn isi asuma angajamentul unei linii de lacuri pentru unghii vegane, excluzand toate produsele de origine animala (inclusiv pigmenti sau orice alt tip de substante derivate).

Fara ingrediente nocive. Este crucial ca produsele Ozn sa nu aiba vreun efect negativ asupra sanatatii consumatorului. Formulele sale sunt concepute fara vreun ingredient identificat drept toxic. Sunt folositi solventi si compusi alternativi, care sunt biodegradabili si nu afecteaza sanatatea sau mediul inconjurator. Un exemplu este cel al acetatului de butil, solvent derivat din acidul acetic. In mod evident, insa, compozitia unei oje nu poate fi formata numai si numai din ingrediente organice sau fie si numai naturale. Totusi, Ozn nu foloseste formaldehida (cancerigena), toluen (ataca pielea si poate duce la inflamatie), DBP-dibutil ftalat, siliconi, uleiuri minerale, acetona, ftalati (un emulsifiant chimic), camfor (care poate avea un impact asupra sistemului nervos si rinichilor si poate provoca greata si dificultati respiratorii) si colofoniu (care poate provoca dermatita de contact). Ozn constituie o alternativa vegana si prietenoasa cu mediul la ojele conventionale. Desi lipsite de o suma de ingrediente (daunatoare) tipice pentru formulele comerciale, produsele Ozn nu aduc si un compromis din punctul de vedere al intensitatii culorii sau aspectului final. Delimitandu-se fata de aditivii toxici, formulele benigne Ozn pot lua expresia oricareia dintre culorile curcubeului.

Made in Germany & Cruelty Free, fara testare pe animale!

Nota: in cazul contactului cu ochii, clatiti bine cu multa apa si apelati la medic sau farmacist. A nu se folosi in cazul pielii inflamate sau care prezinta rani. In cazul reactiilor alergice intervenite in urma contactului cu pielea, apelati la sfatul medicului sau farmacistului.

Ingrediente principale: vegan.


Alessia oja naturala 12 ml - producator Ozn vegan nailpolish se regaseste in categoria Ingrijire maini si picioare si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Ingredients at Charge 197709: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOPROPYL ALCOHOL, ALIPHATIC URETHANE ACRYLATE, DIACETONE ALCOHOL, Alcohol, ACRYLATES COPOLYMER, BENZOYL ISOPROPANOL, CI 12085, Triazin-Toluolsulfonamid-Paraformaldehyd Polykondensationsharz, Polyphosphoric acids, esters with 2-oxepanone-polyethylene glycol mono-Me ether-tetrahydro-2H-pyran-2-one reaction product, compds. with 2-(dibutylamino)ethanol, CI 73385, CI 42520, CI 60725, CI 45161.

Administrare

Inainte de aplicarea ojei, mainile se spala doar cu apa si sapun. Folosirea dezinfectantilor sau a altor solutii de curatare pot afecta calitatea aplicarii ojei. De asemenea se evita folosirea cremei de maini sau a oricarui alt produs cosmetic. Se aplica primul strat, se incepe de la mijlocul unghiei si se continua in partile laterale. Dupa aproximativ 2 minute se aplica si al doilea strat. Se pastreaza o foarte mica distanta fata de cuticule, deoarece in aceasta zona a unghiei oja poate sari ulterior. Nu suflati peste unghiile proaspat ojate! Procesul de uscare va fi intarziat, nu faceti decat sa adaugati umezeala pe suprafata unghiilor.

 • General
  • Utilizare
   Ingrijire

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ozn vegan nailpolish: Lacurile pentru unghii Ozn ofera acoperire si longevitate comparabile cu cele ale produselor profesionale. In plus, toate produsele Ozn sunt vegane si si-au asumat un real angajament in ceea ce proveste reducerea toxicitatii, folosind exclusiv ingrediente care nu vor dauna sanatatii. Ojele Ozn poarta numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii vazute pe strada si al carei look a constituit o sursa de inspiratie pentru echipa brand-ului. Ozn foloseste numai ingrediente non-toxice de inalta calitate. Lista sa de ingrediente este 7 Free – nu contine formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetona si toluen. Toate produsele sunt Made in Germany, fapt care implica inclusiv provenienta germana a tuturor ingredientelor folosite.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite