Ceara cu efect umed pentru modelarea parului scurt sau mediu (5.2.), Noah, 50 ml

Ceara cu efect umed pentru modelarea parului scurt sau mediu (5.2.), Noah, 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 17397
57,28 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cadouri Ingrijire par Ingrijire si styling
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ceara cu efect umed pentru modelarea parului scurt sau mediu (5.2.), Noah, 50 ml de la Noah

Ceara cu efect umed pentru modelarea parului scurt sau mediu (5.2.), Noah, 50 ml

Potrivit pentru stilizarea parului scurt sau mediu Ideal pentru toate tipurile de par Creata din extracte de plante, ceara modelatoare Noah are efect umed, glossy, si este perfecta pentru stilizarea parului scurt sau mediu.

In plus, ceara atenueaza parul frizzy si pune in evidenta forma tunsorii fara a lasa pelicula grasa sau a incarca parul.  

Ceara cu efect umed pentru modelarea parului scurt sau mediu (5.2.), Noah, 50 ml,se regaseste in categoria Ingrijire par si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Instructiuni de folosire: Aplica o cantitate mica de produs in palme, apoi trece degetele prin par si coafeaza-l in functie de preferinte. Ideal pentru toate tipurile de par.

INGREDIENTE:  Aqua [Water], Coco-caprylate, Glycerin, Cetyl alcohol, PVP, Glyceryl stearate, Sodium polyacrylate, Distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Phenoxyethanol, Cetearyl alcohol, Foeniculum vulgare oil [Foeniculum vulgare (Fennel) oil], Ethylhexylglycerin, Limonene, Pelargonium graveolens oil, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite