Fares Noapte buna (sedativ), N130, ceai la punga

Noapte buna (sedativ), N130, ceai la punga

Disponibil la comanda online

SKU 21635
9,57 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Insomnie Stres Ceaiuri Ceaiuri vrac
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Noapte buna (sedativ), N130, ceai la punga de la Fares

Favorizează instalarea unui somn natural.

„Sunătoarea este prescrisă […] în […] agitaţie generală, insomnie, […].” G. Madaus, Lehrbuch der Biologischen Heilmittel, 1938

Valeriana ”realizează un efect remarcabil liniştind agitaţia nervoasă care împiedică somnul […].” J. Bigellow, A Treatise on Materia Medica, 1822

Cook precizează despre valeriană în The Physiomedical Dispensatory (1869) că “somnul asigurat de influenţa sa este natural”.

 Ingrediente : Sunătoare (Hyperici herba) 15%, roiniţă (Melissae herba), rădăcină de valeriană (Valerianae radix) 15%, conuri de hamei (Lupuli strobuli), sulfină (Meliloti herba), măghiran (Majoranae herba), flori de tei (Tiliae flos), passiflora (Passiflorae herba) 5%, flori de lavandă (Lavandulae flos), mac califonian (Eschscholziae herba).

Administrare :

Adulți și copii de peste 12 ani: 1-2 căni seara, sau la nevoie.

Durata unei cure este de 3-4 săptămâni.

Cura se poate relua după o pauză de o lună.

Preparare: Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Atenţionări: Nu este indicat copiilor sub 14 ani, persoanelor hipotensive şi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare: Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

Asocieri recomandate: Ceaiul se poate asocia cu capsule Noapte bună N136 sau cu capsule Melatonină vegetală N168. Extern vă recomandăm uleiul esenţial de lavandă A10.

Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

Vă recomandăm menţinerea unui program de viaţă cât mai ordonat, cu realizarea de exerciţii fizice zilnic, ieşirea în natură cel puţin o dată pe săptămână, relaxarea înainte de culcare, consumul de ceaiuri din plante medicinale cu efect calmant, liniştitor, aromaterapie în dormitor cu ulei de lavandă sau melissa.

Evitaţi stresul, surmenajul intelectual sau fizic, sedentarismul, alimentaţia cu aditivi, coloranţi, semipreparate, consumul de băuturi carbogazoase, medicaţia care are ca efecte secundare insomnia şi încercaţi înlocuirea ei cu alte tratamente, eventual pe bază de remedii naturale.

Seara evitaţi excitantele: alcoolul, tutunul, cafeaua, ceaiul verde sau negru, cola, alte băuturi stimulente, mesele copioase.

O baie caldă cu ulei de portocale sau lavandă, ori o şedinţă de masaj se pot dovedi de un real folos pentru un somn odihnitor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Fares:

FARES este lider pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale din România. Gama de produse Fares cuprinde peste 400 de produse naturale. Produsele Fares pot fi grupate in: ceaiuri medicinale, pulberi din plante calcinate, uleiuri esentiale, uleiuri pentru aromoterapie, tincturi, siropuri cu miere si propolis, complexe naturale din plante medicinale, capsule si comprimate din plante, ovule si supozitoare. Ceaiurile de la Fares sunt ambalate vrac sau la pliculete. Cele mai apreciate produse sunt Biomicin, Biosept, Hapciu, Hepatofit. Comanda online produse Fares de pe putereaPlantelor.ro la pret de producator!

Cosul este gol
Nu ai produse favorite