Helcor Pharma Yam salbatic 450mg 60 capsule 1+1 Gratis

Yam salbatic 450mg 60 capsule 1+1 Gratis
43,57 lei

Nu este in stoc

Descriere Yam salbatic 450mg 60 capsule 1+1 Gratis de la Helcor Pharma

Yam salbatic 450mg, Helcor Pharma60 capsule 1+1 Gratis

Yam salbatic 450mg - solutia in menopauza.

  • reduce semnele asociate cu menopauza: bufeuri, transpiratia, iritabilitatea
  • contine extract de radacina  din radacina de Yam salbatic cu 6% diosgenine
  • nu contine substante modificate genetic
  • o cutie ajunge pentru o luna de administrare.

Yam salbatic este o planta utilizata traditional in medicina asiatica si nord-americana. Radacina si bulbul acestei plante sunt folosite ca sursa de diosgenina si saponine, fiind o alternativa naturala la terapia de substitutie estrogenica cat si pentru mentinerea unei stari de calm si confort in perioada menopauzei. Yamul salbatic nu are efecte hormonale – organismul uman nu poate sintetiza progesteronul din diosgenina, motiv pentru care acesta se obtine in acest caz prin reactii enzimatice care se desfasoara numai in laborator.

Yam salbatic 450 mg ajuta:

  • femeile sa faca fata semnelor asociate cu menopauza:
  • bufeuri
  • transpiratia
  • agitatia
  • iritabilitatea
  • mentinerea unei stari de calm si confort.

Nu contine conservanti, coloranti, arome artificiale, zahar, lactoza, gluten, aromatizanti sau indulcitori artificiali.

Calitatea extractelor. La Biosunline, produsul Yam salbatic 450mg este produs din materii prime standardizate, atent selectionate, aprobate si avizate de Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA), iar productia acesteia se deruleaza in conformitate cu standardele sistemului de buna practica de fabricatie a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice). In acest fel iti garantam siguranta si calitatea inalta a produsului .

Procesul de fabricare. Yam salbatic 450mg, ca si celalalte produse de menopauza,  este produs din materii prime standardizate, atent selectionate, aprobate si este produs intr-o fabrica dotata cu toate spatiile, fluxul camerelor, peretii si instalatiile de ventilatie speciale necesare, in care am adaptat ISO ca un sistem standard integrat si in care aplicam standardele sistemului de buna practica de fabricatie a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice) .  ISO reprezinta precizia, in timp ce GMP reprezinta conformitatea. Pe cutia cu Yam salbatic 450mg de la Biosunline vei gasi, pe langa prospect si certificatele GMP (Good Manufacturing Practice) și ISO. Iti recomandam sa fii atent, de fiecare data, la aceste detalii pentru a avea garantia suplimentelor alimentare pe care le achizitionezi.

Precautii: daca suferiti de afectare a rinichilor, produsul trebuie utilizat pe perioade limitate de timp.


Yam salbatic 450mg 60 capsule 1+1 Gratis - producator Helcor Pharma se recomanda pentru Menopauza si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Fiecare capsula de Yam salbatic 450 mg contine: extract din radacina de Yam salbatic (Dioscorea villosa) cu 6% diosgenine 450 mg.

Administrare

Yam salbatic 450 mg se administreaza cate 2 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid, sau conform recomandarii personalului de specialitate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Helcor Pharma: AC Helcor Pharma este un producator roman din Baia Mare de medicamente si suplimente alimentare cu o experienta de peste 20 de ani. Portofoliulul companiei include 60 de produse separate in 9 clase terapeutice  pentru tratarea celor mai diverse afectiuni.  Gama de produse Helcor Pharma include , remedii naturiste pentru afectiuni dermatologice, detoxifiere, slabire  sau afectiuni de memorie si sistem nervos precum si antioxidanti si imunostimulatoare. Investitiile in tehnologie si cercetarile din laboratorul Helcor au dus la obtinerea unor produse de calitate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social