ORGANIC BIO Zane Hellas FunguCept, Tratament 100% Natural Împotriva Ciuperca Unghiei, 10 ml

Zane Hellas FunguCept, Tratament 100% Natural Împotriva Ciuperca Unghiei, 10 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16883
128,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Micoza unghiei (onicomicoza) Micoza (infectia micotica)
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Zane Hellas FunguCept, Tratament 100% Natural Împotriva Ciuperca Unghiei, 10 ml de la ORGANIC BIO

Zane Hellas FunguCept este o solutie de ciuperci de unghii extrem de eficientă. Stimulează creșterea sănătoasă a unghiilor, ajutând unghia să-și recapete strălucirea naturală. Utilizarea acesteia are ca rezultat unghii frumoase, sănătoase și strălucitoare. Formula FunguCept are la bază ulei natural de oregano (Carvacrol), precum și ulei de arbore de ceai, ulei de migdale, ulei de calendula, ulei de măsline extra virgin, ulei de eucalipt, ulei esențial de cuișoare, ulei esențial de rozmarin, ulei esențial de mentă + vitamine A, C, E. Îmbunătățire vizibilă în termen de 4 săptămâni. Protecție 100% naturală împotriva ciupercilor și bacteriilor.

Beneficii:

  • Ajută la depășirea infecțiilor fungice ale degetelor de la picioare și ale unghiilor.
  • Stimulează creșterea sănătoasă a unghiilor.
  • Ajută unghiile să-și recapete strălucirea naturală.
  • Protejează împotriva problemelor bacteriene ale unghiilor.

 

Toate ingredientele sunt 100% naturale:

- Ulei de flori 100% Origanum Heracleoticum (ulei de oregano): Carvacrol este principalul ingredient activ din uleiul de oregano. Carvacrol este un ingredient 100% natural.

- Ulei de fructe Olea Europaea (ulei de măsline extravirgin) din măsline proaspete sănătoase, care conține mai mulți nutrienți care păstrează sănătatea.

- Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (Ulei de migdale): Ajută la hidratarea și unghiile unghiilor pentru a le face mai puternice.

- Ulei de frunze de Melaleuca Altemifolia (ulei esențial de arbore de ceai): are un efect sinergic cu uleiul de oregano. Arborele de ceai veșnic verde aparține familiei de mirt. Frunze de suliță, puternic aromate, aromate picante. Uleiul esențial este extras din frunzele plantei. Nu deteriorează membranele mucoase sau țesuturile, deci poate fi utilizat fără diluare. Arborele de ceai ucide ciuperci și bacterii și are un efect antiviral. Este un medicament pentru diferite boli ale pielii, infecții fungice și inflamații.

- Uleiul de flori de Calendula Officinalis (ulei de calendula) are proprietăți calmante, de vindecare a rănilor.

- Ulei de frunze de eucalipt Citriodora (ulei esențial de eucalipt): Uleiul de eucalipt are efecte antibacteriene, antiseptice și antiinflamatoare.

- Ulei de flori Syzygium Aromaticum (ulei de cuișoare): Arborele veșnic verde aparține familiei de mirt. Uleiul său esențial este extras din mugurul și frunzele florale. Principalul său ingredient activ este eugenolul, care are un puternic efect antiseptic. Uleiul de cuișoare este un agent antiinflamator eficient și excelent antimicrobian, antiviral și antiparazitar. Pe lângă medicamente, cuișoarele sunt folosite și în aromoterapie și ca plantă.

- Ulei de flori Rosmarinus Officinalis (ulei esențial de rozmarin): aparține familiei florilor de buze. Uleiul său esențial este extras din frunzele și ramurile de frunze de rozmarin. Constituenții săi principali sunt eucaliptul, camforul, α-pinenul și borneolul. Are efecte antimicrobiene, antiinflamatorii și analgezice. Crește circulația sângelui către piele și țesuturile subcutanate. Împreună cu alte uleiuri esențiale sau extracte din plante, este adesea utilizat pentru tratarea bolilor infecțioase ale pielii, a afecțiunilor pielii.

- Ulei de flori Mentha Spicata (ulei esențial de mentă)

- Extract de coji de citrice sinensis (extract de coajă de portocală)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite