Medica Otet balsamic KOMBUCHA SCHISANDRA 500ml

Otet balsamic KOMBUCHA SCHISANDRA 500ml

Disponibil la comanda online

SKU 20646
44,58 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Otet natural Suplimente nutritive
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Otet balsamic KOMBUCHA SCHISANDRA 500ml de la Medica

Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.

Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat in principii active.

Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.

Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si in dilutie cu apa si indulcit cu miere.

Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros.

Compozitie: Otet Kombucha, otet de Mere, SchiSandra, Astragalus, Rehmania, Maces, condimente (ghimbir, piper, busuioc, ardei iute). Schisandra chinensis, ,,fructul cu cinci gusturi", contine peste 30 de lignani, schizoandrol, fitoesteroli, vitaminele C si E, uleiuri volatile; substantele bioactive au efecte adjuvante in protejarea hepatocitelor, stimuleaza sinteza de glicogen si proteine, detoxifica limfa, imbunatateste acuitatea vizuala si auditiva; creste performantele sportive (utilizata de loturile olimpice chineze).

Astragalus si Rehmania sunt plante de prim rang in medicina traditionala chineza, avand efecte:antioxidante, imunostimulatoare, antiinflamatorii, hepato si renoprotectoare, antialergice, neuroprotectoare si de imbunatatire a memoriei.

Rehmania stimuleaza productia de hematii si leucocite, iar Astragalus prin stimularea telomerazelor incetineste procesul de imbatranire.

Macesul, pe langa continutul mare in vitamina C, are si un puternic efect antiinflamator.

Administrare:
 
adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
 
copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite