Nera Plant Kit Capsule Alergo-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Alergo-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20978
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Imunitate Alergie respiratorie Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Alergo-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Alergo-Complex ECO 90cps, Nera Plant

Efecte benefice: Contribuie la apărarea organismului de efectele agenților externi, la întărirea sistemului imunitar și la creșterea tonusului și a vitalității. Susțin funcțiile de eliminare ale organismului și favorizează diureza.
 
Cum acţionează?
  • Susțin sistemul imunitar (Mușețel, Urzică)
  • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ (Gălbenele, Mușețel)
  • Contribuie la apărarea organismului de efectele agenților externi (Gălbenele, Urzică)
Pentru ce se recomandă?
  • Alergii
  • Astm bronșic alergic

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrdiente :

Ingrediente/capsulă: 345 mg pulbere din 8 plante – 100.05 mg Urzică (Urtica dioica)*; 69 mg Coada-șoricelului (Achillea millefolium)*; 51.75 mg Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor)*; 51.75 mg Turiţă-mare (Agrimonia eupatoria)*; 34.5 mg Gălbenele (Calendula officinalis)*; 31.05 mg Coacăze negre (Ribes nigrum)*; 3.45 mg Mușețel (Matricaria chamomilla)*; 3.45 mg Porumbar (Prunus spinosa)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite