Nera Plant Kit Capsule Digesto-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Digesto-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20982
69,96 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Digesto-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Digesto-Complex ECO 90cps, Nera Plant

Efecte benefice: Susțin buna funcționare a sistemului digestiv și a tractului intestinal. Favorizează eliminarea disconfortului gastric și ajută la menținerea apetitului și a producției normale de sucuri digestive.
 
Cum acţionează?
  • Susțin funcționarea normală a sistemului digestiv (Gălbenele, Mentă, Salvie, Țintaură, Șovârv) și a tractului intestinal (Țintaură, Mentă, Șovârv, Mușețel)
  • Favorizează eliminarea disconfortului gastric (Țintaură, Șovârv)
  • Ajută la menținerea apetitului (Gălbenele)
  • Susțin producția normală de fluide digestive (Șovârv)
Pentru ce se recomandă?
  • Balonări, flatulență
  • Digestie lentă
  • Colite spastice
  • Gastrite şi ulcer gastro-duodenal
  • Dischinezii biliare
  • Enterocolită

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente :

Ingrediente/capsulă: 355 mg pulbere din 8 plante - 95.85 mg Șovârv (Origanum vulgare)*; 92.3 mg Sunătoare (Hypericum perforatum)*; 63.9 mg Gălbenele (Calendula officinalis)*; 56.8 mg Turiță-mare (Agrimonia eupatoria)*; 35.5 mg Mentă (Mentha piperita)*; 3.55 mg Isop (Hyssopus officinalis)*; 3.55 mg Mușețel (Matricaria chamomilla)*; 3.55 mg Țintaură (Centaurium erythraea)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern

- 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite