Nera Plant Kit Capsule Entero-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Entero-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20984
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Enterocolita Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Entero-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

 

Efecte benefice: Favorizează menținerea unei digestii sănătoase și buna funcționare a tractului intestinal. Protejează mucoasa gastrică și ajută la reglarea tranzitului intestinal. Au efect carminativ și spasmolitic în caz de flatulență, indigestie și spasme intestinale.
 
Cum acţionează?
  • Ajută la menținerea unei digestii sănătoase (Nalbă-mare, Mentă, Mușețel, Afin) și la buna funcționare a tractului intestinal (Nalbă-mare, Mentă, Afin)
  • Protejează mucoasa gastrică (Afin) și ajută la reglarea tranzitului intestinal (Nalbă-mare, Mentă, Afin)
  • Au efect carminativ și spasmolitic în caz de flatulență, indigestie și spasme intestinale (Mușețel)
Pentru ce se recomandă?
  • Sindromul colonului iritabil
  • Enterocolita de fermentație, enterocolita de putrefacție
  • Diaree și dizenterie
  • Toxinfecție alimentară (infestări cu stafilococ auriu)
  • Hemoragii gastrointestinale

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente :

Ingrediente/capsulă: 350 mg pulbere din 7 plante - 84 mg Răchitan (Lythrum salicaria)*; 77 mg frunze și fructe (părți egale) de Afin (Vaccinium myrtillus)*; 70 mg Mentă (Mentha piperita)*; 63 mg Gălbenele (Calendula officinalis)*; 31.5 mg Nalbă-mare (Althaea officinalis)*; 21 mg Busuioc (Ocimum basilicum)*; 3.5 mg Muşeţel (Matricaria chamomilla)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite