Nera Plant Kit Capsule Femina-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Femina-Complex ECO 90cps

La comanda, in 4 zile

SKU 20985
89,55 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Chist ovarian Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Femina-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Femina-Complex ECO 90cps, Nera Plant

Efecte benefice: Ajută la diminuarea durerilor menstruale și la menținerea confortului fizic și psihic în timpul ciclului menstrual și al menopauzei. Susțin echilibrul hormonal feminin și funcționarea normală a sistemului reproducător.
 
Cum acţionează?
  • Ajută la diminuarea durerilor menstruale (Coada-șoricelului) și la menținerea confortului fizic și psihic în timpul ciclului menstrual (Crețișoară, Traista-ciobanului) și al menopauzei (Salvie, Fenicul)
  • Favorizează menținerea echilibrului hormonal feminin (Salvie)
Pentru ce se recomandă?
  • Tulburări ale ciclului menstrual
  • Chisturi ovariene
  • Hemoragii uterine (menoragii, hipermenoree, fibrom uterin)
  • Simptome caracteristice menopauzei (bufeuri, insomnii, iritabilitate, nervozitate)
  • Trichomonază vaginală

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente/capsulă: 325 mg pulbere din 9 plante - 149.5 mg rădăcină de Iarbă-mare (Inula helenium)*; 97.5 mg Lucernă (Medicago sativa)*; 16.25 mg Lavandă (Lavandula sp.)*; 9.75 mg Crețișoară (Alchemilla vulgaris)*; 6.5 mg Fenicul (Foeniculum vulgare)*; 6.5 mg Salvie (Salvia officinalis)*; 6.5 mg Traista-ciobanului (Capsella bursa-pastoris)*; 6.5 mg mlădițe de Zmeur (Rubus idaeus)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite