Nera Plant Kit Capsule Glicemo-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Glicemo-Complex ECO 90cps

La comanda, in 4 zile

SKU 20987
101,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Diabet Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Glicemo-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Glicemo-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Susțin buna funcționare a metabolismului glucidelor, lipidelor și proteinelor și ajută la menținerea nivelului normal de glucide în sânge.
 
Cum acţionează?
  • Susțin buna funcționare a metabolismului glucidelor (Afin)
  • Ajută la menținerea nivelului normal de glucide în sânge (Afin, Dud)
Pentru ce se recomandă?
  • Diabet zaharat

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente :

Ingrediente/capsulă: 360 mg pulbere din 7 plante - 216 mg frunze și fructe (părți egale) de Afin (Vaccinium myrtillus)*; 72 mg Urzică (Urtica dioica)*; 36 mg frunze de Nuc (Juglans regia)*; 14.4 mg frunze de Dud (Morus sp.)*; 7.2 mg Castravete amar (Momordica charantia)*; 7.2 mg teci de Fasole (Phaseolus vulgaris)*; 7.2 mg Salvie (Salvia officinalis)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite