Nera Plant Kit Capsule Hepato-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Hepato-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20989
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Boli hepatice Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Hepato-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Hepato-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Susțin producția de bilă și fluxul biliar normal. Contribuie la menținerea sănătății ficatului și la buna funcționare a acestuia. Favorizează obținerea confortului intestinal.
 
Cum acţionează?
  • Susțin funcționarea normală a ficatului (Gălbenele, Anghinare, Cicoare) și a vezicii biliare (Sunătoare)
Pentru ce se recomandă?
  • Afecțiuni hepato-biliare: dischinezie biliară, colecistită, steatoză hepatică

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente :

Ingrediente/capsulă: 305 mg pulbere din 8 plante - 122 mg Sunătoare (Hypericum perforatum)*; 91.5 mg Anghinare (Cynara scolymus)*; 30.5 mg Coada-șoricelului (Achillea millefolium)*; 30.5 mg Sulfină (Melilotus officinalis)*; 15.25 mg Gălbenele (Calendula officinalis)*; 6.1 mg Cicoare (Cichorium intybus)*; 6.1 mg Isop (Hyssopus officinalis)*; 3.05 mg Țintaură (Centaurium erythraea)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite