Nera Plant Kit Capsule Laxo-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Laxo-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20991
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Constipatie Pachete promotionale Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Laxo-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Laxo-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Susțin digestia și confortul digestiv, stimulează producția de sucuri digestive, favorizează peristaltismul intestinal și ajută la echilibrarea pH-ului gastric. Suport în controlul greutății corporale.
 
Cum acţionează?
  • Stimulează peristaltismul intestinal, favorizând o evacuare uşoară
Pentru ce se recomandă?
  • Constipaţie
  • Colici și spasme abdominale
  • Cure de detoxifiere

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente :

Ingrediente/capsulă: 340 mg pulbere din 5 plante - 129.2 mg Șovârv (Origanum vulgare)*; 71.4 mg Cicoare (Cichorium intybus)*; 68 mg flori de Soc (Sambucus nigra)*; 57.8 mg Turiță-mare (Agrimonia eupatoria)*; 13.6 mg părți aeriene și rădăcină (părți egale) de Păpădie (Taraxacum officinale)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite