Nera Plant Kit Capsule Pneumo-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Pneumo-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20994
69,96 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Pneumonie Bronsita Gripa / Raceala Imunitate Astm bronsic
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Pneumo-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Pneumo-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Au efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, atât în răceli, cât și în caz de răgușeală temporară. Ușurează respirația, întăresc sistemul imunitar și susțin sănătatea căilor respiratorii.
 
Cum acţionează?
  • Au efect calmant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale (Pătlagină, Plămânărică, Mentă, Isop, Nalbă-mare)
  • Sunt utile în caz de iritație a acestora (Pătlagină, Plămânărică, Mentă, Isop, Nalbă-mare) sau răgușeală (Trei-frați-pătați)
  • Ușurează respirația (Trei-frați-pătați), au efect emolient și expectorant (Grindelia)
Pentru ce se recomandă?
  • Afecţiuni ale căilor respiratorii superioare: răceală, amigdalită,sinuzită, laringită, gripă, astm bronşic.
  • Afecţiuni ale căilor respiratorii inferioare: gripă, bronşită (de tip alergic, tabagic sau infecțios), bronşiolită (infecţia căilor respiratorii mici ce afectează sugarii şi copiii sub doi ani), traheită, emfizem, pneumonie, pleurezie, tuberculoză.

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente/capsulă: 330 mg pulbere din 9 plante - 165 mg Brad (Abies alba)*; 33 mg Plămânărică (Pulmonaria officinalis)*; 33 mg Salcâm (Robinia pseudacacia)*; 19.8 mg Nalbă-mare (Althaea officinalis)*; 19.8 mg Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor)*; 16.5 mg Mentă (Mentha piperita)*; 16.5 mg Pătlagină (Plantago lanceolata)*; 13.2 mg Grindelia (Grindelia robusta)*; 13.2 mg Isop (Hyssopus officinalis)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite