Nera Plant Kit Capsule Prostal-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Prostal-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20995
69,96 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Prostal-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Prostal-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Susțin buna funcționare și sănătatea prostatei și a rinichilor și funcția urinară normală la bărbații peste 45 de ani.
 
Cum acţionează?
  • Susțin funcționarea normală a prostatei (Ghimpe, Pufuliță-cu-flori-mici) și a vezicii urinare (Coada-șoricelului, Pufuliță-cu-flori-mici, Coada-calului)
Pentru ce se recomandă?
  • Afecțiuni ale prostatei
  • Inflamaţii ale căilor urinare

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente/capsulă: 320 mg pulbere din 7 plante - 160 mg Pufuliță-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum)*; 80 mg Coada-șoricelului (Achillea millefolium)*; 22.4 mg flori de Soc (Sambucus nigra)*; 16 mg Ghimpe (Xanthium spinosum)*; 16 mg Mentă (Mentha piperita)*; 16 mg Pătlagină (Plantago lanceolata)*; 9.6 mg Coada-calului (Equisetum arvense)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se păstra la temperaturi de 15-30oC, ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite