Medica Giardinofug Junior 90cps

Giardinofug Junior 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20651
39,63 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Parazitoze intestinale Paraziti intestinali copii Capsule
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Giardinofug Junior 90cps de la Medica

Complexul de principii active continute de Giardinofug Junior contribuie la peristaltismul intestinal favorizand eliminarea parazitilor intestinalt, in special al adultilor si a oualor de giardia. In plus, mentine conforul la nivelul mucoasei intestinale si modifica raspunsul imun, crescand apararea naturala a organismului. 

Ingrediente:

  • pulberi de galbenele (Calendula officinalis) 25mg/cps
  • tinctura de propolis 0,5mg/cps
  • pulbere din parti aeriene de cimbru (Thymus vulgaris) 30mg/cps
  • pulbere din frunze de aloe vera (Aloe barbedensis) 20mg/cps.

Mod de administrare:

Copii 3-7 ani: 1cps de 3 ori pe zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, timp de 10 zile. 2 saptamani pauza, apoi se repeta inca 10 zile.

Copii peste 7 ani si adulti: 2cps de 3 ori pe zi, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, timp de 10 zile. 2 saptamani pauza, apoi se repeta inca 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite