Herbagetica Ginkgo+ Curcumin95 60 capsule

Ginkgo+ Curcumin95 60 capsule

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 5095
55,03 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ginkgo+ Curcumin95 60 capsule de la Herbagetica

Ginkgo+ Curcumin95, Herbagetica, 60 capsule

Ginkgo+ Curcumin95 - creste activitatea neuronala.

Ginkgo+ Curcumin95 are o formula complexa cu 8 extracte naturale care sigura cresterea performantei cognitive, a capacitatii de memorare si concentrare, combaterea stresului si protejarea celulelor neuronale de stresul oxidative. Asocierea de Ginkgo Biloba, Curcumin95 C3 Complex si Ashwagandha asigura refacerea conexiunilor neuronale si inhiba distrugerea neuronilor ca urmare a stresului oxidativ.

 • 8 extracte naturale cu puternic efect neuroregenerator, care sustin refacerea conexiunilor neuronale, memoria si activitatea cognitiva
 • ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 10:1 standardizat cu 20% Polizaharide – stimuleaza refacerea functiilor neuronale
 • ashwagandha (Withania somnifera) extract 5-8:1 standardizat cu 7% Withanolide si 1 % Alcaloide este un puternic antistres natural
 • ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) extract standardizat cu 0,8% Eleutherozide inhiba moartea neuronilor.

Sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane.

Actiuni:

 • sustine concentrarea si memoria
 • imbunatateste circulatia sangvina         
 • protejeaza impotriva mortii neuronale ischemice
 • reda starea de bine.

Ginkgo Biloba (Ginkgo biloba) extract 50:1 standardizat cu 24% ginkgoflavonoide si 6% ginkgolide. Intr-un studiu realizat in anul 1997 de catre cercetatorul Le Bars si echipa acestuia s-a examinat efectul Ginkgo Biloba asupra persoanelor cu Alzheimer. Radicalii liberi si inflamatiile reprezinta principalele cauze ale mortii celulelor neuronale in cazul bolnavilor cu Alzheimer. Asadar, echipa de cercetatori a ales Ginkgo Biloba, datorita actiunilor sale antioxidante si antiinflamatorii, ca si principal tratament natural pentru Alzheimer. La acest studiu au luat parte 309 de participanti ce sufereau de tulburari cognitive moderate si severe cauzate de Alzheimer. Participantii au fost impartiti in doua grupuri: unui grup i s-a administrat Ginkgo Biloba (120 mg/zi), iar celuilalt grup Placebo. Studiul s-a desfasurat in 6 centre de cercetare de pe teritoriul SUA, pe o perioada de 13 luni. Cercetatorii au evaluat 3 arii: tulburarile cognitive, comportamentul social si psihopatologia in general. Rezultatele studiilor demonstreaza ca tratamentul cu Ginkgo Biloba a produs efecte benefice semnificative in 2 dintre cele 3 arii studiate, si anume: tulburarile cognitive si comportamentul social.

In concluzie, studiul scoate in evidenta ca tratamentul cu Ginkgo Biloba incetineste evolutia bolii si contribuie la tratarea persoanelor cu Alzheimer.

Ganoderma (Ganoderma lucidum). Este o ciuperca medicinala cu efecte miraculoase. Conform medicinei traditionale chineze, Ganoderma este considerata o planta superioara. Ganoderma contine 200 de elemente active si are un continut mult mai scazut de apa in comparatie cu alte tipuri de ciuperci. Astfel, Ganoderma este bogata in polizaharide, germaniu organic, adenozine si triterpenoide, cu rol de intarire a sistemului imunitar, echilibrare a nivelului glucidelor din organism, reducere a colesterolului, reprezentand totodata o sursa importanta de antioxidanti. Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat efectul benefic al Ganodermei asupra pacientilor cu Alzheimer. Un studiu efectuat  in anul 1995 de catre William Stavinoha la Universitatea din Texas, SUA, University of Texas Health Science Center San Antonio a demonstrat ca Ganoderma si proprietatile sale antiinflamatorii sunt de un real ajutor in tratarea persoanelor cu Alzheimer. Aceasta cercetare confirma, inca o data, utilizarile istorice ale Ganodermei pentru prevenirea pierderii memoriei la batranete, precum si efectul puternic antiinflamator. Astfel, Ganoderma este recomandata inclusiv in tratarea persoanelor cu Alzheimer, avand capacitatea de a ajuta creierul sa se refaca si sa sustina functiile sistemului nervos.

Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu 50% proteine. Face parte din categoria algelor verzi-albastre, fiind o alga foarte bogata  in clorofila, cu un continut de peste 20 de vitamine si minerale, calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B2, B5, B6, B12, E si K, biotina, inositol, acid folic. Chlorella este recomandata si in cazul bolnavilor de Alzheimer, deoarece contribuie la refacerea nervilor la nivelul creierului si a sistemului nervos in general. Cercetarile au demonstrat ca boala Alzheimer are legatura cu nivelul foarte mare de grasimi oxidate din membranele celulare ale celulelor rosii din sange. Persoanele in varsta ce sufera de Alzheimer au un nivel semnificativ mai mic de luteina in celulele rosii din sange. Rolul luteinei este de a oferi protectie antioxidanta grasimilor, cum sunt cele din membranele celulare, care sunt vulnerabile la oxidare. In 2013, un grup de cercetatori japonezi (Miyazawa T si echipa sa) a demonstrat efectele benefice ale Chlorellei asupra creierului uman. Chlorella este bogata in luteina si beta-caroten, iar aceste proprietati joaca un rol-cheie in tratarea persoanelor ce sufera de Alzheimer.  Un grup de 12 seniori cu o stare mentala precara au luat parte la acest studiu. 6 dintre acestia au luat 6 grame de Chlorella zilnic, timp de 2 luni, iar celuilalt grup i s-a administrat Placebo.  Cantitatea de Chlorella administrata a generat un aport de 10,67 mg de luteina zilnic, dat fiind ca aportul zilnic recomandat de luteina este de 10 mg. Dupa o luna de tratament, cercetatorii au remarcat o crestere semnificativa a nivelului de luteina si beta-caroten in sangele participantilor. Dupa 2 luni de tratament, rezultatele au fost impresionante. Nivelurile de luteina din celulele rosii din sange au fost aproape de 5 ori mai mari fata de nivelurile de la inceputul studiului, iar nivelul de grasimi oxidate din membranele celulare ale celulelor rosii din sange au fost reduse la jumatate. Astfel, Chlorella este recomandata atat persoanelor cu Alzheimer, cat si celor care au nevoie de  sustinere pentru buna functionare a sistemului nervos.

Ginseng Siberian (Eleutheroccocus senticosus). Mai este numit si ”adaptogen”. Mai exact, Ginsengul Siberian are proprietatea de a ajuta organismul sa se adapteze la stres si il sustine in lupta cu diversi factori negativi: fizici, chimici, biologici si psihologici. De asemenea, Ginsengul Siberian sprijina functiile metabolice normale si ajuta la restabilirea echilibrului psiho-emotional. Unul dintre efectele principale ale Ginsengului Siberian este efectul neuroprotector. Efectul neuroprotector poate fi definit ca o interventie terapeutica ce previne moartea neuronilor vulnerabili, inhiba sau intarzie moartea neuronala, incetineste iar in multe cazuri blocheaza procesele neuroprodegenerative premature precum si cele aflate in stadiu avansat. Ginsengul Siberian este folosit in medicina traditionala chineza de peste 2000 de ani pentru numeroase afectiuni: stres, oboseala, restaurarea vigorii, neurastenie, depresii, caderi nervoase.

Stiati ca...

 - Ginkgo Biloba este una dintre putinele specii care au supravietuit atacului atomic de la Hiroshima.

- Ginkgo Biloba este un arbore multisecular, ce poate ajunge la varsta de 1000 ani.

- Ginkgo Biloba este una dintre speciile cele mai puternice la atacul insectelor si al altor daunatori.

- Dupa accidentul de la Cernobal, multi locuitori din Siberia au inceput sa ia Ginseng Siberian pentru a contracara efectele radiatiilor.

- Exploratorii, scafandrii, marinarii, dar si minerii foloseau Ginseng Siberian pentru a preveni afectiunile legate de stres.

- Proprietatea Ginsengului Siberian de a creste vitalitatea si rezistenta organismului i-a determinat pe sportivii olimpici sovietici sa-l foloseasca pentru a le imbunatati performantele.

- Chlorella este o alga cu dimensiuni atat de mici, incat pana la aparitia microscopului, cercetatorii nici nu au stiut de existenta ei. 

Adjuvant in:

 • Alzheimer
 • Parkinson
 • Huntington
 • scleroza laterala amiotrofica
 • scleroza multipla
 • depresie
 • stres psihologic
 • migrene
 • oboseala
 • circulatie periferica deficitara
 • boli neurodegenerative
 • pierderea concentrarii si memorarii

In medicina din Vest, Ginsengul Siberian este mult apreciat pentru proprietatile sale „adaptogene”. Cercetarile moderne au aratat ca Ginsengul Siberian stimuleaza rezistenta la stres si de aceea este acum utilizat pe scara larga si ca tonic in momentele de stres si de presiune. Consumul regulat de Ginseng Siberian intareste vigoarea, imbunatateste memoria si creste longevitatea.

Ashwagandha (Withania somnifera) extract standardizat cu 7% withanolide si 1% alcaloide. Ashwagandha (Withania somnifera) este un adaptogen, fiind recunoscut ca neuroprotector, calmant pentru sistemul nervos si reglator hormonal. Folosita de peste 5 000 de ani in medicina Ayurveda, Ashwagandha sustine organismul in situatii de stres, oboseala si anxietate. Se recomanda persoanelor cu un stil de viata modern si stresant si celor cu probleme de somn, anxietate, exces de cortizol si/sau probleme de fertilitate. Asigura un tonus mental exceptional, multa energie si de inducerea starii de calm fara ca procesele mentale si fiziologice sa fie afectate. In urma celui mai mare studiu clinic realizat asupra efectului Ashwagandha la om, s-a aratat ca planta reduce nivelul de cortizol cu pana la 26%. Cresterea nivelului de cortizol este strans legata de expunerea permanenta la stres, fapt ce cauzeaza o intensificare a proceselor inflamatorii si degenerative din organism. Pe langa reducerea nivelului de cortizol, Ashwagandha are si un puternic efect anti-anxietate si antidepresiv. S-a demonstrat ca Ashwagandha sustine regenerarea si reconstructia celulelor nervoase si a sinapselor, ameliorand astfel simptomele specifice depresiei, anxietatii sau a problemelor de memorare si concentrare.

Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide. Alzheimer reprezinta cel mai frecvent tip de dementa presenila si senila. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, la nivel mondial, 5% dintre barbati si 6% dintre femei cu varste de peste 60 de ani sunt afectati de Alzheimer. Sunt multe studii stiintifice care demonstreaza ca Curcumin95 C3 complex are efecte benefice. Studiul a avut ca subiecti pacienti cu Alzheimer si simptome de dementa severa. Toti manifestau iritabilitate, nervozitate, agitatie, apatie, iar doi dintre ei mai sufereau si de incontinenta urinara. Acestora li s-a prescris Curcumin95 C3 complex timp de 12 saptamani. Efectele benefice au aparut imediat la toti pacientii investigati, observandu-se imbunatatiri ale simptomelor si fara a se inregistra efecte adverse. Dupa 1 an de tratament s-au putut observa urmatoarele: pacientii si-au recunoscut rudele, iar simptomele de dementa de comportament si psihica nu s-au mai inregistrat. Aceste cazuri demonstreaza ca tratmentul cu Curcumin95 C3 complex in cazul persoanelor cu Alzheimer cu simptome de dementa de comportament si psihica este benefic daca este utilizat corespunzator, pe termen lung. Curcumin95 C3 complex este sigur, nu are efecte adverse, chiar si in doze de pana la 8000 mg/zi. Ultimele studii demonstreaza efectul Curcumin95 C3 complex in prevenirea Alzheimerului, pentru care medicina din Vest nu are inca un tratament.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina. Piperina, principalul alcaloid ce se gaseste in piper, este cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante si antiinflamatorii ce pot inhiba dezvoltarea celulelor tumorale. Piperina potenteaza efectele neuroprotectoare ale Curcumin95 C3 complex atat impotriva bolii Alzheimer, cat si impotriva altor tulburari cognitive si procese neurodegenerative. Folosita impreuna cu Curcumin95 C3 complex, piperina imbunatateste cu peste 2.000% absorbtia in sange si biodisponibilitatea curcuminoidelor, potentand astfel foarte mult efectele Curcuminului.

Spirulina (Spirulina Platensis) standardizata cu 60% proteine. Aproape 70% din greutatea totala uscata a Spirulinei este formata din proteina completa, iar restul este format, in mare parte, din acizi grasi esentiali. Spirulina este bogata in vitamine, minerale si antioxidanti si contine cantitati semnificative din urmatoarele elemente nutritive de baza: proteine (toti aminoacizii biologic activi), minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, zinc), vitamine (Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, C, E si K), grasimi “bune”. Spirulina protejeaza creierul impotriva radicalilor liberi prin cresterea activitatii a doua enzime: catalaza si glutation peroxidaza (GPx). Aceste enzime pot continua neutralizarea radicalilor liberi atata timp cat acestea sunt alimentate cu vitaminele si mineralele de care au nevoie. S-a observat ca la persoanele la care aceste enzime functioneaza in mod corespunzator, creierul este mult mai rezistent la procesul de imbatranire. Beneficiile Spirulinei sunt semnificative si in cazul persoanelor cu Alzheimer, Spirulina reducand nivelurile de proteine de beta-amiloid din creier. Persoanele ce sufera de Alzheimer au concentratii destul de mari ale acestei proteine, ce se acumuleaza in placi si duc la pierderi de memorie si alte probleme grave. S-au realizat teste de memorie si functionare a creierului, iar subiectilor li s-a administrat Spirulina. Testele au demonstrat scor mai mare, demonstrand o memorie mai buna la cei care au consumat Spirulina. De asemenea, s-a demonstrat ca Spirulina contribuie la reducerea leziunilor creierului legate de accident vascular cerebral. Efectele antiinflamatorii ale acestei alge sunt vitale in cazul persoanelor ce sufera atac vascular cerebral, deoarece permit sangelui sa ajunga mai usor la celulele creierului, reducand astfel moartea celulelor neuronale.

Precautii: nu se cunosc.

Contraindicatii: nu se cunosc.


Ginkgo+ Curcumin95 60 capsule - producator Herbagetica se recomanda pentru Parkinson si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Per 1 capsula:Per 1 capsula:
Ginkgo Biloba extract standardizat 50:1 garantat cu 24% Ginkgoflavonoide si 6% Terpene lactonice 80 mg;
Spirulina plantensis garantat cu 60% Proteine 70 mg;
Ganoderma lucidum extract standardizat 10:1 garantat cu 20% Polizaharide 60 mg;
Chlorella pyrenoidosa garantat cu 50% Proteine 60 mg;
Curcumin95 C3 Complex (Curcuma longa) extract standardizat 64-66:1 garantat cu 95% Curcuminoide 40 mg;
Piper (Piper nigrum) extract standardizat garantat cu 5% Piperina 10 mg;
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) extract standardizat garantat cu 0,8% Eleutherozide 20 mg;
Ginseng-indian/Ashwagandha (Withania somnifera) extract standardizat 5-8:1 garantat cu 7% Withanolide si 1% Alcaloide 50 mg;
Capsula vegetala.

Administrare

Cate 1-2 capsule pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbagetica: HERBAGETICA - producator roman de suplimente alimentare. Inovatie in sanatate pentru ca ne pasa de viitorul nostru. Herbagetica este prima firma care a produs in Romania: Zeolit, Aloe Ferox, Siliciu Organic, Stimulator Celule Stem cu alga Afa, Vitamine si Minerale Organice. Produsele Herbagetica folosesc ingrediente 100% naturale, pe baza de extracte de plante. Acestea nu conțin vitamine sau minerale de sinteză, lactoze, metale grele sau conservanți sintetici. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de Celule STEM. Gama STEM de la Herbagetica ajută organismul să se vindece singur, prin stimularea producției de Celule STEM și regenerarea celulară a organismului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite