Paste scoici BIO din grau dur, urzica, sfecla rosie si morcov L origine 250 g

Paste scoici BIO din grau dur, urzica, sfecla rosie si morcov L origine 250 g
20,39 lei

Nu este in stoc

Descriere Paste scoici BIO din grau dur, urzica, sfecla rosie si morcov L origine 250 g de la L'origine Kids

Pastele scoici bio din grau dur, urzica, sfecla rosie si morcov Biobab L origine, sunt sanatoase, echilibrate si potrivite in special pentru stomacul delicat al copiilor, fiind preparate cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Pastele Biobab, pot fi gatite in preparate pentru micul dejun sau ca si ingredient in supe si diverse feluri de mancare, fiind potrivite si pentru introducerea lina a glutenului in dieta copilului.

Nu contin sare, zahar sau ingrediente daunatoare si sunt potrivite si pentru persoanele care adopta un stil vegan sau o dieta vegetariana. Pastele se pun la fiert aproximativ 6 minute, in apa clocotita sau direct in supele preparate, in timul fierberii. Sunt potrivite pentru copii, incepand cu varsta de 12 luni.

Certificare ecologica producator IT-BIO-006.

Produs in Italia.

Gramaj: 250g

Compozitie: Faina de grau dur* 98%, pudra de morcov*(pentru pastele portocalii) 2%, pudra de urzica*(pentru pastele verzi) 2%, pudra de sfecla rosie*(pentru pastele roz) 2%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten. Poate sa contina urme de soia.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1455kj/343kcal, grasimi 1.7g din care acizi grasi saturati 0.5g, carbohidrati 68g din care zaharuri 1.9g, fibre 3.5g, proteine 12g, sare 0.02g.

Beneficii: Pastele Biobab pot fi gatite in preparate pentru micul dejun, in supe sau in diverse feluri de mancare, fiind potrivite si pentru introducerea lina a glutenului in dieta copilului.
Nu contin sare, zahar sau ingrediente daunatoare si sunt potrivite si pentru persoanele care adopta un stil vegan sau o dieta vegetariana. Utilizare produs: Pastele Biobab pot fi gatite in preparate pentru micul dejun sau ca si ingredient in supe si diverse feluri de mancare, fiind potrivite si pentru introducerea lina a glutenului in dieta copilului.
Nu contin sare, zahar sau ingrediente daunatoare si sunt potrivite si pentru persoanele care adopta un stil vegan sau o dieta vegetariana.

Pastele se pun la fiert aproximativ 6 minute in apa clocotita sau direct in supele preparate, in timul fierberii.
Sunt potrivite pentru copii, incepand cu varsta de 12 luni.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite