Paste fusilli BIO din grau dur, lamaie si ghimbir Tradizioni Padane 250g

Paste fusilli BIO din grau dur, lamaie si ghimbir Tradizioni Padane 250g
19,15 lei

Nu este in stoc

Descriere Paste fusilli BIO din grau dur, lamaie si ghimbir Tradizioni Padane 250g de la Tradizioni Padane

Pastele fusilli bio din grau dur, lamaie si ghimbir Tradizioni Padane, sunt un produs de calitate inalta cu ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Bucura-te de o portie de paste foarte gustoase, sanatoase si lejere cu acest produs imbogatit cu pulbere de ghimbir organica si lamaie organica.

Aceste paste au o culoare galbena placuta, un miros si un gust tipic de lamaie si ghimbir si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 5 6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust, sosurile de paste gata preparate.

O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane. Certificare ecologica producator IT-BIO-006.

Produs in Italia.

Compozitie: Faina de grau dur*, pudra de ghimbir* 3%, lamaie* 2.5%. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Alergie la gluten.

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1479kj/350kcal, grasimi 0.7g din care acizi grasi saturati 0.1g, carbohidrati 66g din care zaharuri 1.2g, fibre 3.5g, proteine 12g, sare <0.01g.

Beneficii: Bucura-te de o portie de paste foarte gustoase, sanatoase si lejere cu acest produs imbogatit cu pulbere de ghimbir si lamaie organica.

Utilizare produs: Aceste paste au o culoare galbena placuta, un miros si un gust tipic de lamaie si ghimbir si sunt un ajutor de nadejde in orice bucatarie.

Pastele se pun la fiert aproximativ 5/6 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite