Naturpharma Proxel Potent 60 capsule

Proxel Potent 60 capsule

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 14220
91,04 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Proxel Potent 60 capsule de la Naturpharma

Proxel PotentNaturpharma, 60 capsule

Proxel Potent - este un supliment alimentar, o combinatie noua de doua produse naturale recomandate pentru sanatatea prostatei, pe baza de extracte din plante, vitamine, minerale si aminoacizi cu actiune dovedita:

1. Proxel este produsul nostru consacrat, in care pentru prima data au fost introduse 7 ingrediente active sub forma de capsula pentru a-l ajuta pe pacientul roman in ingrijirea prostatei si in lupta impotriva unei probleme comune - hiperplazia benigna de prostata.

2. Potent este o formula noua, care completeaza si extinde actiunea Proxel. Combina intr-un mod inovator 5 substante naturale bioactive cu un efect testat stiintific asupra erectiei, libidoului si performantei sexuale ale barbatului la varsta adulta.

Luate impreuna, cu doar 1 capsula pe zi de Proxel si 1 capsula de Potent, asigura organismului de sex masculin un cocktail de 12 ingrediente active care sunt importante pentru sanatatea prostatei si viata sexuala. Siguranta si beneficiile acestora in abordarea unora dintre cele mai frecvente cauze de prezentare la medic a barbatului, frustrari si deteriorarea calitatii vietii la barbatii peste 40 de ani au fost documentate pe larg de stiinta si confirmate in mod repetat de practica.

Produs interzis sportivilor ! ! !

Ingrediente active in Proxel si sanatatea prostatei:

Еxtract de Centella asiatica: inca de la sfarsitul secolului trecut, s-a demonstrat ca administrarea extractului de centella asiatica la soarecii cu cancer a dus la reducerea tumorilor si la o speranta de viata semnificativ mai mare. Aceasta descoperire a marcat inceputul deceniilor de cercetari ulterioare. In 2006, Gurfinkel si colab. au constatat ca acest efect s-a datorat probabil acidului asiatic, care determina moartea celulele canceroase, din cancerul de prostata, izolate in vitro. Cele mai recente recenzii ale mai multor publicatii rezuma dovezile pentru efectele puternice ale acidului asiatic asupra mai multor mecanisme implicate in cancer si confirma potentialul profilactic si terapeutic ridicat al acestuia (Nagoor Meeran si colab., 2018).

Extract de Boswellia: compusii activi, numiti acizi boswellici, sunt responsabili pentru efectul antiinflamator si de protectie celulara ale extractului. O serie de studii au testat acidul acetil-11-ceto-B-boswellic (AKBA) si au descoperit ca inhiba cresterea unei game largi de tumori, inclusiv de prostata (Syrovets si colab., 2000).

Extract de seminte de dovleac: actioneaza ca un inhibitor al enzimei 5-alfa reductaza, care este responsabila pentru transformarea testosteronului in dihidrotestosteron, considerat hormonul androgenic esential. Acesta este un efect urmarit in unele afectiuni dependente de androgeni, inclusiv hiperplazia benigna de prostata (BPH), cancerul de prostata si chelia (alopecia androgenica). Un studiu realizat in Germania, de catre Vahlensieck si echipa, in 2015, pe o perioada de un an, a demonstrat ca administrarea extractului de seminte de dovleac a condus la o imbunatatire clinica semnificativa a HBP, care a fost insotita si de o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii, iar profilul de siguranta a fost excelent. Alte studii au aratat ca uleiul din seminte de dovleac poate preveni hiperplazia de prostata indusa de testosteron (cancerul de prostata) si poate fi util si in tratamentul HBP (Gossell-Williams si colab., 2006). Uleiul de seminte de dovleac are, de asemenea, un efect pozitiv asupra functiei sexuale si de reproducere atunci cand este utilizat in combinatie cu vitamina E, prezent si in Proxel (Hashemi, 2013).

Extract de Helichrysum (Helichrysum stoechas): acetofenonele, flavonoidele si floroglucinoli au un puternic efect antiinflamator, suprimand diversi mediatori ai inflamatiei.

Еxtract de arbore de ceai si vitamina Е: au un puternic efect antioxidant protejand astfel celulele de stresul oxidativ. Uleiul de arbore de ceai are un efect antibacterian, datorita terpinenului-4-ol si cineolei continute in acesta.

Acidul hialuronic: ajuta la transportul de substante active in organism. Atrage si retine apa, contribuind la hidratarea si protejarea tesuturilor.

Ingrediente active Potent pentru performanta sexuala masculina:

Disfunctia erectila este o afectiune care afecteaza respectul de sine si calitatea vietii sexuale al fiecarui al cincilea barbat cu varsta peste 20 de ani si al fiecarui al doilea barbat cu varsta cuprinsa intre 40 si 70 de ani (Selvin, Burnett si Platz, 2007; Colson si colab., 2018). In timp ce inaintarea in varsta este cel mai semnificativ factor de risc pentru disfunctia erectila, o serie de alti factori subestimati contribuie la aceasta problema, cum ar fi: fumatul, consumul excesiv de alcool, infectii ale tractului urinar, testosteron scazut, depresie, anxietate, obezitate, diabet, boli de inima (Colson si colab., 2018; Rastrelli si colab., 2018; Chen si colab., 2018). In esenta, o erectie este alimentarea cu sange a penisului, care are loc dupa relaxarea muschilor corpului cavernos, care se intinde de-a lungul organelor genitale masculine. Un rol major in aceasta relaxare il are eliberarea unor cantitati crescute de oxid nitric sub influenta excitarii sexuale, ceea ce duce la dilatarea vaselor de sange (vasodilatatie) in penis (Leung, Christ & Melman, 2004). Tulburarile din acest proces sunt o cauza majora a disfunctiei erectile. Practic, toate medicamentele pentru erectie vizeaza restabilirea functiei vasculare normale si, in special, vasodilatatia. O parte semnificativa a interesului stiintific pentru sanatatea sexuala a barbatilor din ultimii ani s-a concentrat pe gasirea unor modalitati eficiente si sigure de crestere a oxidului nitric, molecula responsabila de dilatarea vaselor de sange in organele genitale masculine.

L - arginina: este un aminoacid care serveste ca sursa directa de oxid nitric pentru organism. Recent s-a constatat ca barbatii cu disfunctie erectila au niveluri semnificativ mai scazute de L-arginina (Barassi si colab., 2017). Acest lucru a dat un impuls suplimentar cercetarii sale, ca o solutie terapeutica potentiala si o alternativa la pastilele de erectie, precum Viagra, a caror utilizare nu conduce intotdeauna la un efect satisfacator (Friedman & Friedman, 2015) si este asociata cu efecte secundare, cum ar fi: cefaleea, dispepsia, durerea abdominala, tulburari de vedere, tulburari metabolice, inrosirea fetei si, in cazuri rare, evenimente grave, cum ar fi: atac de cord si accident vascular cerebral (Ückert, Kuczyk si Oelke, 2013). Rezultatele a numeroase studii cu L-arginina, care s-au realizat intr-un timp scurt, pot fi gasite intr-o meta-analiza publicata in 2019 in Jurnalul de Medicina Sexuala (Rhim si colab., 2019). Pe baza datelor din 10 studii randomizate controlate cu un total de 540 de participanti, s-a constatat ca suplimentarea cu L-arginina imbunatateste semnificativ functia erectila, creste satisfactia sexuala si imbunatateste functia orgasmica. Toate studiile au aratat o tolerabilitate excelenta a suplimentului. O alta constatare importanta este ca combinarea L-argininei cu alte ingrediente ii imbunatateste actiunea. Acest lucru releva potentialul aminoacidului de a servi ca punct de plecare pentru formularea unei combinatii de ingrediente cu efect sinergic asupra functiei erectile si libidoului.

Maca: este un exemplu de ingredient folosit in mod traditional de incasi ca mijloc de crestere a rezistentei fizice si a potentei sexuale. Cunoscut botanistilor sub numele sau latin Lepidium meyenii, este un membru al familiei cruciferelor si este cultivat pentru continutul sau bogat in compusi bioactivi. Un experiment pilot din 2009 (Stone si colab., 2009) a urmarit motivele popularitatii sale traditionale prin masurarea imbunatatirilor rezistentei fizice si libidoului la un grup de sportivi dupa un aport de 2 saptamani de extract de radacina de Maca. Vestea mai putin buna este ca nu s-au inregistrat progrese in domeniul rezistentei fizice. Lucrul bun este ca toti participantii au raportat un apetit sexual foarte ridicat. Un alt studiu cu un grup mare de barbati adulti sanatosi a confirmat aceste rezultate, aratand o crestere semnificativa a libidoului dupa opt saptamani de aport zilnic de extract de Maca (Gonzales si colab., 2002). Efectul observat a fost validat si la pacientii cu disfunctie sexuala ca urmare a tratamentului cu ISRS (inhibitori selectivi ai recaptarii serotoninei) -disfunctie erectila si libidou scazut ca urmare a tratamentului antidepresiv. Administrarea de maca timp de 12 saptamani i-a ajutat pe participanti sa isi imbunatateasca semnificativ performanta sexuala, iar efectul este dependent de doza - proportional cu cantitatea de extract administrata (Dording si colab., 2008).

Extractul uscat de mac: este, de asemenea, eficient la barbatii diagnosticati cu disfunctie erectila usoara, cu imbunatatiri semnificative ale functiei erectile si a bunastarii sexuale evaluate, dupa un tratament de 12 saptamani, prin testele: Indicele international al functiei erectile (testul IIEF-5) si Profilul de satisfactie (SAT-P, legat de performanta fizica si sociala) (Zenico si colab., 2009).

Extract uscat de Coltii babei (Tribulus terrestris): este o planta din medicina ayurvedica traditionala, mai bine cunoscuta printre ierburistii nostri ca „dintii bunicii”. Folosit de mUlt ca mijloc de imbunatatire a sanatatii barbatilor, are o faima aproape mistica in domeniul performantei sexuale al sportivilor de ieri si de astazi. Se pare ca aceasta faima nu este lipsita de dovezi. Desi rolul sau de supliment pentru sportivi nu a fost validat stiintific, exista dovezi convingatoare ale imbunatatirii performantei sexuale. In 2005, s-a constatat ca extractul de tribulus stimuleaza receptorii hormonilor sexuali masculini din creier (imunoreactivitatea receptorul androgen) si creste numarul de neuroni implicati in productia de oxid nitric (Gauthaman si Adaikan, 2005). Aceasta descoperire releva un mecanism biologic plauzibil pentru efectul pozitiv al extractului atat asupra libidoului, cat si asupra erectiei. Unul dintre primele studii care a urmarit efectul clinic al administrarii extractului uscat de coltii babei a fost efectuat pe 63 de barbati cu oligozoospermie (reducerea severa, aproape completa a numarului de spermatozoizi). Dupa 12 luni de administrare, s-a inregistrat nu numai o imbunatatire a caracteristicilor spermei, ci si o crestere semnificativa a functiei erectile si a frecventei actului sexual (Sellandi, Thakar & Baghel, 2012). La barbatii cu deficit partial de androgen (testosteron), disfunctie erectila si libido scazut, administrarea de extract de tribulus timp de 3 luni a dus la cresterea nivelului de testosteron si imbunatatirea functiei erectile, masurata de Indicele international al functiei erectile-5 (IIEF-5) (Roaiah si colab., 2016).

Extract uscat de Ginseng: (Panax ginseng, cunoscut si sub denumirea de ginseng coreean, chinezesc sau Asiatic) in special radacina sa, are o istorie veche de secole in medicina orientala si unele dintre presupusele sale proprietati au fost testate in conditii controlate. Unul dintre efecte, care este confirmat din nou si din nou de experimentele stiintifice, este efectul sau pozitiv asupra potentei masculine. O serie de studii au aratat ca extractul de ginseng coreean imbunatateste functia erectila, actionand atat asupra cauzelor psihogene, cat si a celor vasculare care stau la baza problemelor sexuale la barbati. Un studiu pilot, realizat pe 60 de pacienti cu disfunctie erectila usoara pana la moderata, a aratat ca administrarea timp de 12 saptamani de extract de ginseng zilnic s-a incheiat cu erectii mai bune la 66,6% dintre participanti (De Andrade si colab., 2007). Un alt studiu dublu-orb, controlat cu placebo, pe un esantion mai mare a confirmat ca aportul regulat de panax ginseng timp de 8 saptamani a imbunatatit potenta si functia sexuala (Kim si colab., 2009). Exista studii cu privire la efectele panax ginseng asupra sistemului reproductiv masculin care arata ca extractul din radacina plantei creste sinteza proteinelor in testicule (Yamamoto, Kumagai si Yamamura, 1977), minimizeaza efectele nocive ale alcoolului asupra functiei testiculare (Jang si colab., 2011) si stimuleaza spermatogeneza si motilitatea spermei la barbatii care sufera de infertilitate (Salvati si colab., 1996).

Zincul este un mineral esential care joaca numeroase roluri in organismul uman - catalizeaza o serie de reactii si joaca rolul unei componente structurale in sute de metaloproteine. De mult timp se stie ca nivelurile de zinc din organism sunt direct legate de nivelurile de testosteron si cresterea excretiei urinare de zinc prezinta un risc de scadere a hormonului sexual masculin (Prasad si colab., 1996; Chang si colab., 2011; Zeng si colab., 2013). Acest lucru este important, deoarece testosteronul este profund implicat in fiecare faza a raspunsului sexual masculin, iar nivelurile scazute ale acestuia fiind unul dintre factorii pentru disfunctia sexuala la barbati (Rastrelli, Corona si Maggi, 2018). Studiile clinice efectuate la barbatii cu deficit de zinc au constatat ca aportul oral de zinc timp de 6 saptamani a dus la o crestere cu 84% a nivelului de testosteron (Jalali si colab., 2010). Adaugarea de zinc la dieta barbatilor cu infertilitate si niveluri scazute de testosteron creste semnificativ nivelul hormonilor sexuali, 25% dintre cupluri concepand in primele 3 luni de la realizarea studiului (Netter, Nahoul si Hartoma, 1981). Aportul a 15 mg de zinc de catre sportivii cu niveluri normale de testosteron duce la niveluri ridicate de testosteron imediat dupa efort (Neek, Gaeini si Choobineh, 2011). Acest lucru este important deoarece oboseala fizica poate duce la scaderea nivelului de hormoni. Efectul a fost confirmat atat la barbatii non-sportivi, cat si la sportivii de elita dupa un antrenament intens - in ambele scenarii, suplimentarea cu zinc a mentinut statusul hormonului sexual intact (Kilic, 2007; Kilic si colab., 2006).

Ambalaj:

Proxel: 30 de capsule (2 blistere х 15 capsule)

Potent: 30 de capsule (2 blistere х 15 capsule)

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.


Proxel Potent 60 capsule - producator Naturpharma se regaseste in categoria Fertilitate, potenta barbati si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Proxel per 1 capsula:
Еxtract din seminte de dovleac (Cucurbita pepo): 120 mg;
Extract uscat de Centella asiatica: 100 mg;
Extract de Boswellia (Boswellia serrata): 50 mg;
Extract de Helichrysum (Helichrysum italicum): 50 mg;
Acid hialuronic: 25 mg;
Extract de Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia): 1 mg;
Vitamina Е (DL-alfa- tocoferil acetat): 12 mg;
Excipienti: maltodextrina (stabilizator), stearat de magneziu, celuloza microcristalina, tixosil (emulgatori).
Potent per 1 capsula:
L- Arginina: 200 mg
Extract uscat de Maca (Lepidium meyenii): 200 mg;
Extract uscat de Coltii babei (Tribulus Terrestris): 100 mg contine 40 mg de saponine;
Extract uscat de Ginseng asiatic (Panax ginseng): 75 mg contine 3,75 mg de ginsenozide;
Oxid de zinc: 18,99 mg contine 15 mg de zinc;
Excipienti: celuloza microcristalina (agent de umplere), stearat de magneziu (agent anti-aglomerare).

Administrare

Luati zilnic combinatia de 1 capsula Proxel si 1 capsula Potent, de preferinta in timpul unei mese sau imediat dupa aceea.
Durata administrarii: pentru un efect optim, se recomanda administrarea zilnica a produsului timp de 3-6 luni.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Naturpharma: Naturpharma
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social