Adya Green Pharma Apa oxigenata 3% 200 ml

Apa oxigenata 3% 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 12947
4,74 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Apa oxigenata 3% 200 ml de la Adya Green Pharma

Apa oxigenata 3%, Adya Green Pharma, 200 ml

Apa oxigenata 3% - antiseptic din grupul oxidantilor. Manifesta efect hemostatic. Inactiveaza substantele organice – proteinele, sangele, bacteriile. Oxigenul degajat are si efect mecanic, inlaturant puroiul si corpii straini din rana. Peroxidul de hidrogen este un preparat cu actiune topica.

Indicatii: pentru gargarisme in stomatite, angine, spalaturi in bolile ginecologice, ranile superficiale mici, hemoragiile capilare din ranile superficiale, hemoragiile nazale.

Reactii adverse: hipersensibilitate la peroxid de hidrogen. Nu se utilizeaza pentru spalarea cavitatilor. Lumina si caldura reduc activitatea preparatului.


Apa oxigenata 3% 200 ml - producator Adya Green Pharma se recomanda pentru Plagi, rani, vanatai si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Aplicari topice a solutiei de 3%. Gargarisme cu solutii 0.25%.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adya Green Pharma: Adya Green Pharma, brand de produse farmaceutice de inalta calitate pentru variate afectiuni dermatologice, raceala si gripa, diuretice si laxative sub forma de siropuri, comprimate, solutii externe, tincturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite