PulmoActiv ( Pulmovin) picaturi 30 ml Medicinas

PulmoActiv ( Pulmovin) picaturi 30 ml Medicinas

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 14020
250,01 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Viroze respiratorii Cancer Tuse Emfizem pulmonar
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere PulmoActiv ( Pulmovin) picaturi 30 ml Medicinas de la Medicinas

PulmoActiv ( Pulmovin) picaturi 30 ml Medicinas

Previne îmbolnavirea, reduce semnificativ riscul îmbolnăvirilor în cazul în care intrați în contact cu o persoană care suferă de afecțiuni respiratorii.

Beneficii:

 • Reduce riscul îmbolnăvirilor în colectivitate (clase cu mulți elevi, birouri cu mulți angajați etc.);
 • Ușurează respirația atât în timpul zilei cât și pe perioada nopții;
 • Calmează tusea, contribuie la eliminarea tusei productive;
 • Purifică aerul;
 • Reface funcția de apărare și distrugere a virusurilor și a altor organisme patogene în mucoasa nazală și orală
 • Acționează ca antiinflamator al sistemului respirator;
 • Are efect antiseptic, antiviral, antimicrobian, antibacterian, dezinfectant al căilor respiratorii;
 • Ajută la vindecarea mai rapidă în cazul în care suferiți de afecțiuni respiratorii;
 • Crește confortul bolnavului, scurtează perioada de convalescență.

Pulmovin conține uleiuri și extracte naturale de cea mai înaltă calitate și puritate, cu un efect puternic și intens asupra organismului. Puritatea ingredientelor îl face sigur pentru uz intern și extern.

Compoziție:

 • Ulei esențial CIMBRU DE CULTURĂ (Thymus vulgaris);
 • Ulei esențial ANASON (Pimpinella anisum);
 • Ulei esențial EUCALIPT (Eucalyptus globulus);
 • Extract hidrogliceric de PROPOLIS;
 • Extract etilic 2:1 din părți aeriene de ROUA CERULUI (Drosera rotundifolia);
 • Extract etilic 2:1 de CIUBOȚICA CUCULUI (Primula officinalis).

Cimbru de cultură (Thymus vulgaris):

Acțiune: antivirală (tymolul din cimbru are acțiune similară cu fenolul), antibacteriană, bronhodilatatoare, antispastică.

Contraindicații, efecte secundare: nu se cunosc.

Anason (Pimpinella anisum)

Acțiune: stimulent al secreției salivare și gastrice, antibacteriană și antispastică.

Contraindicații, efecte secundare: inflamații gastrice și intestinale, afecțiuni hepatice.

Atenționare: după 2 ani de păstrare devine toxic – nu se utilizează dacă este mai vechi de 2 ani.

Eucalipt (Eucalyptus globulus)

Acțiune: secretolitic, expectorant, antispastic, acțiune puternică în infecții cu streptococ hemolitic.

Contraindicații, efecte secundare: doza zilnică recomandată de eucalipt este între 0,05 g – 0,2 g. Nu se administrează intern în bolile inflamatorii gastrointestinale.

Propolis

Acțiune: are o acțiune bioactivă puternică, bactericidă, antivirală, antimicotică, antiinflamatoare, anestezică, analgezică, regeneratoare, antitoxică.

Contraindicații, efecte secundare: intoleranța la propolis/alte produse ale stupului. Poate produce reacții alergice, iritații ale gurii în cazul persoanelor alergice.

Roua cerului (Drosera rotundifolia)

Acțiune: proprietăți antispastice (bronhospasme, spasme intestinale). Proprietățile antitusive se explică prin acțiunea naftochinonelor asupra nervului laringian. Are proprietăți antibiotice chiar și la diluții mari (1:50000).

Contraindicații, efecte secundare: nu se cunosc în dozele terapeutice.

Ciuboțica cucului (Primula officinalis)

Acțiune: secretolitică, expectorantă și emetică

Contraindicații, efecte secundare: nu se cunosc în dozele terapeutice.

Afecțiuni în care este recomandat PULMOVIN: răceli, gripe, guturai, rinite acute sau alergice, sinuzită, faringită, amigdalită, traheită, traheobronșită, bronșita acută sau alergică, pneumonii, BPOC, guturai, răceală, gripă, candida orofaringiană, alte afecțiuni respiratorii.

Mod de administrare:

Pulmovin este un produs cu spectru larg, are mai multe întrebuințări și moduri de administrare. Mai jos, enumerăm câteva dintre ele:

Uz intern:

 • 3 picături de 3 ori pe zi, diluate în puțină apă călduță. Se ia acest amestec și se ține în gură minimum 30 de secunde până la 5 minute și apoi se înghite. În acest fel distrugem agenții patogeni și virusurile din cavitatea bucală, uleiurile conținute se evaporă și pot pătrunde în nas, faringe, laringe și bronhii, până la plămâni.

Uz extern:

 • Masaj cu efect revigorant: în cazul în care o afecțiune respiratorie are ca și efect dureri musculare, se pot adăuga 1-2 picături într-o cremă sau gel cu care se face un masaj pentru a activa circulația, în acelasi timp uleiurile volatile din compoziție ușurând și respirația.
 • Aromaterapie: se adaugă 2-3 picături în apă și se pune în lampa de aromaterapie sau în difuzorul de aromaterapie, Substanțele active eliberate în aerul din cameră, destind și degajează căile respiratorii și dezinfectează aerul din încăpere. Acest mod de utilizare este indicat mai ales în timpul nopții.
 • Inhalații calde: se adaugă 2-3 picături în 300 – 500ml apă fierbinte și se fac inhalații apropiind gradual nasul și gura de vasul în care s-a făcut amestecul, având grijă să aveți capul acoperit cu un prosop mare care să acopere și vasul. Atenție, începeți inhalațiile fiebinți de la o distanță mai mare la început și apropiați fața gradual de vasul în care ați preparat amestecul.
 • Inhalații reci: se pun 1-2 picături în palme, se freacă energic palmele, și apoi ținem mâinile sub formă de căuș, apropiindu-le de nas ca să inspirăm uleiurile degajate.
 • Băi calde: se aplică 5-10 picături în apa de baie. Se stă cât mai relaxat în cadă cam 15 minute, având grijă ca apa din cadă să fie până la mijlocul pieptului (să nu acopere pieptul).

Noaptea se pot aplica 2-3 picături pe un prosop umed care se pune la distanță de aproximativ un metru de cap pe perioada somnului. Acest mod de utilizare se poate folosi în siguranță și la copii mai mici.

Se poate aplica cu un masaj ușor o picatură din acest produs pe mijlocul pieptului pentru o respirație mai bună și pentru a calma accesele de tuse.

Cantitate: 30 ml

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medicinas: Medicinas, distribuitor de suplimente nutritive benefice pentru sanatatea organismului uman. Casinovita, graviola Duo, OsteopaStop, Onconovical, AntidortForte, ... Preturi avantajoase, livrare rapida!!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite