Adams Vision Boabe Crude de Cacao, 100gr, springmarkt

Boabe Crude de Cacao, 100gr, springmarkt

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18681
12,36 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Boabe Crude de Cacao, 100gr, springmarkt de la Adams Vision

Boabe Crude de Cacao, 100gr, springmarkt

Boabele crude de cacao sunt o sursa naturala de antioxidanti!

Au un continut de zahar zero, dar sunt bogati in proteine, grasimi, carbohidrati, fibre si vitamine ( vitamina B, C si E ). 

Beneficii:

regleaza tensiunea arterialamentine sanatatea inimiiprotejeaza peretii vaselor de sangeajuta in prevenirea bolilor cardiovasculareare efect antiinflamatorreduce riscul de diabet tip IIcontine o cantitate mare de magneziu, asa mentine sistemul nervoscontine o cantitate mare de vitamina C, asa mentine imunitateacontine o cantitate mare de triptofan: are efect antidepresivreduce anxietatea.

Boabele crude de cacao se consuma ca atare sau macinat. Se poate pune in prajituri si in deserte. Tara de Origine: Brazilia.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Adams Vision: ADAMS VISION este importator de suplimente alimentare din 2006. De atunci isi largeste continuu gama de produse naturiste astfel incat oamenii sa beneficieze de suplimentele alimentare de calitate superioara. Gama de produse naturiste Adams Vision cuprinde vitamine si minerale, suplimente alimentare, produse pentru sanatate sexuala, sucuri naturale si uleiuri cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite