Amestec seminte BIO pentru salata Alliance Bio 250g

Amestec seminte BIO pentru salata Alliance Bio 250g

Disponibil la comanda online

SKU 20336
40,49 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Seminte Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Amestec seminte BIO pentru salata Alliance Bio 250g de la Alliance Bio

Acest mix delicios de seminte organice pentru salata reprezinta un amestec subtil de arome si texturi crocante si totodata un ingredient esential care va oferi o nota distincta salatelor preferate. Semintele sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase. Semintele de la Alliance Bio ofera multiple beneficii nutritionale si contin acizi grasi esentiali (omega-3,6 si 9) care contribuie la prevenirea bolilor cardiovasculare.

De asemenea au un continut bogat de minerale, magneziu si vitaminele B si E. Mixul de seminte bio pentru salata este un produs de calitate superioara care inglobeaza proprietatile benefice ale celor mai bune seminte organice: seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, seminte de in aurii si seminte de in brune. Presarati mixul de seminte bio peste salata preferata si savurati cu placere.

Crude, fierte, rumenite la gratar sau in cuptor, aceste seminte insotesc o varietate de retete preferate, incepand cu micul dejun si pana la cina: aperitive, deserturi, produse de panificatie, supe, salate sau paste. De asemenea, aceste seminte pot fi folosite cu succes ca ingredient pentru supe, sau consumate la micul dejun alaturi de iaurturi, piureuri de fructe, cereale si bauturi vegetale. Pentru intensificarea aromei si a texturii crocante, se pot praji timp de cateva minute intr-o tigaie antiaderenta.

Compozitie: 100% amestec de seminte pentru salata: seminte de dovleac*, seminte de floarea soarelui*, seminte de in* aurii, seminte de in* brune. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1935kj/465kcal, grasimi 27.65g din care acizi grasi saturati 4.1g, glucide 28.42g din care zaharuri 1.27g, fibre 10.14g, proteine 20.74g, sare 0.04g.

Beneficii: Acest mix delicios de seminte organice pentru salata reprezinta un amestec subtil de arome si texturi crocante si totodata un ingredient esential care va oferi o nota distincta salatelor preferate.

Utilizare produs: Presarati mixul de seminte bio peste salata preferata si savurati cu placere. Crude, fierte, rumenite la gratar sau in cuptor, aceste seminte insotesc o varietate de retete preferate, incepand cu micul dejun si pana la cina: aperitive, deserturi, produse de panificatie, supe, salate sau paste. De asemenea, aceste seminte pot fi folosite cu succes ca ingredient pentru supe, sau consumate la micul dejun alaturi de iaurturi, piureuri de fructe, cereale si bauturi vegetale. Pentru intensificarea aromei si a texturii crocante, se pot praji timp de cateva minute intr-o tigaie antiaderenta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite