Faina BIO de castane Alliance Bio 1000g

Faina BIO de castane Alliance Bio 1000g

Disponibil la comanda online

SKU 20355
134,99 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Faina BIO de castane Alliance Bio 1000g de la Alliance Bio

Faina de castane este foarte versatila si este folosita in preparate fara gluten, dulci si sarate deopotriva. Faina de castane este o sursa de proteine de inalta calitate si are o culoare brun deschis, fiind obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor. Castanele reprezinta o sursa excelenta de energie, datorita continutului ridicat de amidon.

De asemenea sunt bogate in antioxidanti, vitaminele C si E, dar si in acizi grasi Omega-3. Castanele din care a fost realizata aceasta faina sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei. Faina organica de castane poate fi folosita in produsele de panificatie aglutenice, dulciuri, produse de patiserie, ciocolata, halva sau paste fainoase. 

Compozitie: 100% castane*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1558kj/368kcal, grasimi 3g din care acizi grasi saturati 0.5g, glucide 75.1g din care zaharuri 25.9g, fibre 7.7g, proteine 6.4g, sare 0.01g.

Beneficii: Faina de castane este foarte versatila si este folosita in preparate fara gluten, dulci si sarate deopotriva. Faina de castane este o sursa de proteine de inalta calitate si are o culoare brun deschis, fiind obtinuta prin uscarea si macinarea fina a castanelor. Utilizare produs: Faina organica de castane poate fi folosita in produsele de panificatie aglutenice, dulciuri, produse de patiserie, ciocolata, halva sau paste fainoase.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite