Faina BIO de naut Alliance Bio 1000g

Faina BIO de naut Alliance Bio 1000g

Disponibil la comanda online

SKU 20357
43,19 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Faina BIO de naut Alliance Bio 1000g de la Alliance Bio

Faina de naut este foarte versatila datorita gustului sau neutru si este folosita in preparate fara gluten, dulci si sarate deopotriva. Aceasta contine proteine, fibre, vitaminele B1, B6 si B9, fier, magneziu, fosfor, mangan si seleniu. Cu o nuanta de galben pal, faina realizata din naut are o aroma blanda si un gust usor dulce. Nautul din care a fost realizata aceasta faina este provenit din culturile organice din sud-vestul Frantei.

Pentru un rezultat excelent si o faina de inalta calitate, modul in care se cultiva nautul este esential. Alliance Bio respecta in acest proces rotatia culturilor intre cereale si leguminoasele, care pregatesc si hranesc solul. Totul este gandit si realizat pentru a se respecta si pentru a promova viata si natura. Astfel, planta beneficiaza de activitatea microorganismelor si a oligoelementelor, rezultand un produs de calitate inalta, gustos si nutritiv. Odata recoltat, porumbul este sortat cu meticulozitate prin procedee de inalta tehnologie si performanta.

Faina organica de naut poate fi folosita singura sau in combinatie cu alte tipuri de faina pentru a realiza retete delicioase de clatite, gogosi, prajituri si diverse deserturi si produse de patiserie.

Compozitie: 100% naut*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1547kj/367kcal, grasimi 6.1g din care acizi grasi saturati 0.7g, glucide 55.3g din care zaharuri 2.3g, fibre 4.3g, proteine 19.5g, sare 0.016g.

Beneficii: Faina de naut este foarte versatila datorita gustului sau neutru si este folosita in preparate fara gluten, dulci si sarate deopotriva. Aceasta contine proteine, fibre, vitaminele B1, B6 si B9, fier, magneziu, fosfor, mangan si seleniu. Utilizare produs: Faina organica de naut poate fi folosita singura sau in combinatie cu alte tipuri de faina pentru a realiza retete delicioase de clatite, gogosi, prajituri si diverse deserturi si produse de patiserie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite