Fasole BIO Azuki Alliance Bio 500g

Fasole BIO Azuki Alliance Bio 500g

Disponibil la comanda online

SKU 20342
53,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Leguminoase Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fasole BIO Azuki Alliance Bio 500g de la Alliance Bio

Fasolea azuki contine in mod natural proteine si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana. In plus, aceasta este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism. Boabele de fasole azuki de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase. Fasolea azuki face parte din categoria leguminoaselor, fiind foarte populara pentru beneficiile sale. Boabele de fasole azuki un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa. Este o fasole cu un gust bland de nuca, usor dulceag. Boabele sunt de dimeniune mica si au o culoare rosu maroniu.

Fasolea azuki se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert , Anko, , o pasta dulce de fasole rosie. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: piureuri, supe, paste, chili con carne, salate, deserturi. Pregatirea si gatirea boabelor de fasole azuki este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore.

Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 45-60 minute (sau 20 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora. Pentru o savoare desavarsita, fasolea azuki poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Compozitie: 100% boabe de fasole* azuki. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1330kj/314kcal, grasimi 1.6g din care acizi grasi saturati 0.15g, glucide 46.1g din care zaharuri 2.1g, fibre 15.2g, proteine 22.5g, sare 0.03g.

Beneficii: Fasolea azuki contine in mod natural proteine si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana.

Utilizare produs: Fasolea azuki se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: piureuri, supe, paste, chili con carne, salate, deserturi. Pregatirea si gatirea boabelor de fasole azuki este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 45-60 minute (sau 20 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora. Pentru o savoare desavarsita, fasolea azuki poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite