Descriere Fasole BIO Borlotti Alliance Bio 500g de la Alliance Bio
Fasolea Borlotti este o leguminoasa versatila cu un profil nutritional ridicat. Aceasta contine o cantitate mare de vitamina B si este bogata in antioxidanti, minerale si fibre alimentare cu multiple beneficii pentru sanatatea intregului organism. Boabele de fasole Borlotti de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Fasolea Borlotti are un gust foarte fin cu o aroma delicioasa de nuca si o textura densa si cremoasa.
Este o fasole cu un gust usor dulceag iar coaja sa este subtire si frageda. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios pentru diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor sau diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole Borlotii este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune).
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului. Pentru o savoare desavarsita, fasolea Borlotii poate fi servita alaturi de un sos realizat din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Compozitie: 100% boabe de fasole* Borlotti. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1277kj/299kcal, grasimi 1.6g din care acizi grasi saturati 0.2g, glucide 40.7g din care zaharuri 5.1g, fibre 21.4g, proteine 18.3g, sare 0.001g.
Beneficii: Fasolea Borlotti este o leguminoasa versatila cu un profil nutritional ridicat. Aceasta contine o cantitate mare de vitamina B si este bogata in antioxidanti, minerale si fibre alimentare cu multiple beneficii pentru sanatatea intregului organism.
Utilizare produs: Fasolea Borlotti are un gust foarte fin cu o aroma delicioasa de nuca si o textura densa si cremoasa. Este o fasole cu un gust usor dulceag iar coaja sa este subtire si frageda. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios pentru diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor sau diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole Borlotii este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora. Pentru o savoare desavarsita, fasolea Borlotii poate fi servita alaturi de un sos realizat din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.