Mazare BIO jumatati Alliance Bio 500g

Mazare BIO jumatati Alliance Bio 500g

Disponibil la comanda online

SKU 20347
28,34 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Leguminoase Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mazare BIO jumatati Alliance Bio 500g de la Alliance Bio

Aceasta mazare uscata bio jumatati este o leguma cu textura moale si catifelata, usor digerabila si foarte bogata in fibre, proteine si cumestrol, un polifenol cu , , rol protector. Are un continut scazut de grasimi si zero colesterol! Un studiu efectuat in Mexico City arata ca o cantitate de doar 2 miligrame pe zi de cumestrol, poate preveni cancerul la stomac. Boabele de mazare uscata jumatati de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase. Mazarea uscata jumatati are un gust deosebit si numeroase beneficii pentru sanatate.

Datorita faptului ca a fost inlaturata coaja, este foarte usor de digerat. Fiind o leguma bogata in fibre, mazarea contribuie la mentinerea senzatiei de satietate. Aceasta se fierbe si se serveste simpla, alaturi de condimentele preferate sau ca ingredient esential in preparate gustoase precum: ciorbe, supe creme, sote, tocanite, pateuri, salate sau poate fi servita ca o garnitura gustoasa alaturi de diverse tipuri de carne.

Este foarte usor de gatit, iar inmuierea in prealabil este optionala. Timpul aproximativ de gatire este de 30 de minute. Se recomanda clatirea boabelor de mazare inainte de a fi gatite. Pentru o savoare desavarsita, mazarea uscata jumatati poate fi servita alaturi de un sos realizat din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin. - 

Compozitie: 100% boabe de mazare* jumatati. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1298kj/308kcal, grasimi 1.5g din care acizi grasi saturati 0.3g, glucide 44.6g din care zaharuri 2.3g, fibre 18.4g, proteine 19.8g, sare 0.0042g.

Beneficii: Aceasta mazare uscata bio jumatati este o leguma cu textura moale si catifelata, usor digerabila si foarte bogata in fibre, proteine si cumestrol, un polifenol cu ​​rol protector. Are un continut scazut de grasimi si zero colesterol! Utilizare produs: Aceasta se fierbe si se serveste simpla, alaturi de condimentele preferate sau ca ingredient esential in preparate gustoase precum: ciorbe, supe creme, sote, tocanite, pateuri, salate sau poate fi servita ca o garnitura gustoasa alaturi de diverse tipuri de carne. Este foarte usor de gatit, iar inmuierea in prealabil este optionala. Timpul aproximativ de gatire este de 30 de minute. Se recomanda clatirea boabelor de mazare inainte de a fi gatite. Pentru o savoare desavarsita, mazarea uscata jumatati poate fi servita alaturi de un sos realizat din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite