Porumb BIO pentru popcorn Alliance Bio 500g

Porumb BIO pentru popcorn Alliance Bio 500g

Disponibil la comanda online

SKU 20334
22,94 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Porumb BIO pentru popcorn Alliance Bio 500g de la Alliance Bio

Aceste boabe organice produc savuroasele floricele de porumb, fiind o alegere excelenta pentru orice moment petrecut alaturi de familie si prieteni. Boabele de porumb bio pentru popcorn sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase. Porumbul este o cereala apreciata in special datorita faptului ca nu contine gluten.

Este bogat in fibre, vitamine, minerale si antioxidanti. Boabele de porumb de la Alliance Bio reprezinta ingredientul perfect pentru delicioasele floricele dulci, sarate sau caramelizate, in functie de preferinte. Pentru a prepara floricelele de porumb, se pregateste o oala sau o tigaie mai adanca in care se pune uleiul la incins. Apoi, se adauga boabele de porumb, se amesteca repede cu o lingura si apoi se pune capacul.

Se lasa in continuare oala la foc mediu spre mare, pana cand boabele se sparg si nu se mai aud pocnituri. Floricelele de porumb se pot consuma cu sare, zahar sau invelite in miere, ciocolata sau caramel. Acestea reprezinta o gustare excelenta sau un aperitiv delicios in orice moment al zilei.

Compozitie: 100% boabe de porumb* (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1460kj/346kcal, grasimi 3.7g din care acizi grasi saturati 0.15g, glucide 67.2g din care zaharuri 1.6g, fibre 5.7g, proteine 8.1g, sare 0.01g.

Beneficii: Aceste boabe organice produc savuroasele floricele de porumb, fiind o alegere excelenta pentru orice moment petrecut alaturi de familie si prieteni.

Utilizare produs: Pentru a prepara floricelele de porumb, se pregateste o oala sau o tigaie mai adanca in care se pune uleiul la incins. Apoi, se adauga boabele de porumb, se amesteca repede cu o lingura si apoi se pune capacul. Se lasa in continuare oala la foc mediu spre mare, pana cand boabele se sparg si nu se mai aud pocnituri. Floricelele de porumb se pot consuma cu sare, zahar sau invelite in miere, ciocolata sau caramel. Acestea reprezinta o gustare excelenta sau un aperitiv delicios in orice moment al zilei.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite