Seminte BIO de dovleac Alliance Bio 250g

Seminte BIO de dovleac Alliance Bio 250g

Disponibil la comanda online

SKU 20330
41,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Seminte Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Seminte BIO de dovleac Alliance Bio 250g de la Alliance Bio

Apreciate pentru gustul lor bland cu note fine si aromate de nuci, semintele bio de dovleac sunt bogate in proteine, fibre, minerale si vitamine. Aceste seminte de dovleac sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase. Semintele de dovleac sunt foarte usor de pregatit si de gatit.

Pot fi consumate ca atare sau adaugate intr-o varietate de preparate, cum ar fi produse de panificatie si de patiserie, aperitive, dulciuri sau deserturi. Sunt minunate si la micul dejun, alaturi de iaurturi, piureuri de fructe, cereale si bauturi vegetale. De asemenea, pot fi presarate pe supele sau salatele preferate, dar si utilizate ca decor pentru diverse preparate dulci sau sarate. Pentru intensificarea aromei de nuci si a texturii crocante, se pot praji timp de cateva minute intr-o tigaie antiaderenta. 

Compozitie: 100% seminte de dovleac* (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 2363kj/570kcal, grasimi 45g din care acizi grasi saturati 8.8g, glucide 1.2g din care zaharuri 1.2g, fibre 11g, proteine 36g, sare 0.04g.

Beneficii: Apreciate pentru gustul lor bland cu note fine si aromate de nuci, semintele bio de dovleac sunt bogate in proteine, fibre, minerale si vitamine.

Utilizare produs: Semintele de dovleac sunt foarte usor de pregatit si de gatit. Pot fi consumate ca atare sau adaugate intr-o varietate de preparate, cum ar fi produse de panificatie si de patiserie, aperitive, dulciuri sau deserturi. Sunt minunate si la micul dejun, alaturi de iaurturi, piureuri de fructe, cereale si bauturi vegetale. De asemenea, pot fi presarate pe supele sau salatele preferate, dar si utilizate ca decor pentru diverse preparate dulci sau sarate. Pentru intensificarea aromei de nuci si a texturii crocante, se pot praji timp de cateva minute intr-o tigaie antiaderenta.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite