Bauck Hof Mix pentru chec bio fara gluten

Mix pentru chec bio fara gluten

Disponibil la comanda online

SKU 16135
29,25 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mix pentru chec bio fara gluten de la Bauck Hof

Descriere produs Mix pentru chec bio fara gluten de la Bauck Hof

Checul clasic bio este acum fara gluten. Intotdeauna trebuie sa fie in casa! Mix rapid de coacere pentru 1 chec delicios.
Preparare: 15 minute, timp de coacere aproximativ 55 de minute.

Puteti aduce checul marmorat FARA GLUTEN la fiecare masuta de cafea. Amestecul contine faina de orez integrala bio si provine de la moara BauckHof fara gluten. Numai materiile prime fara gluten sunt macinate aici pentru a preveni contaminarea cu gluten. In plus fata de analizele pentru pesticide si alte reziduuri, examinam continutul de gluten in laboratorul morii. Produsele bio fara gluten controlate nu trebuie sa contina mai mult de 20 ppm gluten pentru a li se permite sa poarte simbolul urechii Societatii germane de celiaci.

Aici, la moara Bauckhof, am lucrat de la inceput cu materii prime 100% bio. O reglementare ecologica UE eficienta din punct de vedere juridic a existat abia din 1991. Aceasta reglementeaza nu numai agricultura ecologica in Uniunea Europeana, ci si productia, prelucrarea, controlul si importul de produse ecologice.

Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Bun pentru nutritie, bun pentru clima, bun pentru noi toti.

Bauckhof este una dintre cele mai vechi ferme Demeter din Germania, ceea ce ne face un adevarat pionier ca producator de alimente bio.

Pasiunea noastra: sa producem Demeter delicios, sanatos si alimente organice bazate pe traditie cu inima, mana si minte.

De fabricatie: amestecul nostru de coacere pentru chec marmorat este controlat fara gluten: analizam fiecare lot de produse fara gluten din laboratorul nostru pentru a ne asigura ca sunt fara gluten. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Germana pentru Celiaci.

Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.

Indulcire: Zahar crud de trestie bio
Tipul de sare: sare de mare
Propulsor: Bicarbonat de sodiu

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate si etichete: Spicul de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite