Biovegan Mix pentru aluat de pizza FARA GLUTEN
Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse alimentare
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.
Descriere Mix pentru aluat de pizza FARA GLUTEN de la Biovegan
Amestecul de aluat de pizza contine:
300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tava de copt (30 x 40 cm).
- Preparare: amestecati continutul amestecului de copt cu 20ml ulei si 250ml apa calduta si
se proceseaza cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. - Apoi framantati din nou aluatul cu mana si modelati-i o bila. Puneti-l intr-un bol de amestecare intr-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o carpa umeda.
- Dupa timpul de odihna, intindeti aluatul cu sucitorul pe o suprafata de lucru bine fainata.
- Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde (ø 28 cm) unse cu unt sau se trage pe o tava patrata (30 x 40 cm) tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, intindeti uniform baza de pizza cu sos de rosii sau piure si acoperiti-o dupa cum doriti - Coacerea: fie preincalziti cuptorul la 200°C si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 20 de minute sau preincalziti la 225°C caldura sus/jos si coaceti pizza pe gratarul inferior timp de 25 de minute.