Mix pentru sos bolognese fara gluten, vegan bio Biovegan, 28g

Mix pentru sos bolognese fara gluten, vegan bio Biovegan, 28g

Disponibil la comanda online

SKU 21552
7,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mix pentru sos bolognese fara gluten, vegan bio Biovegan, 28g de la Biovegan

Sosul vegan bolognese te lasa sa experimentezi gustul italian neschimbat. Datorita ierburilor si codimentelor fin alese sosul are un gust fructat, codimentat si tipic italian.

Ce este cool la sosul nostru vegan este ca contine rosii, astfel incat tu nu mai ai nevoie decat de o alternativa vegana la carnea tocata si de ceva apa adaugata.

Mod de pregatire: se poate utiliza si bucati de soia, linte fiarta, tofu, seminte sau nuci. Adjustati cantitatea de apa adaugata daca este necesar. Pregatiti carnea vegetala conform instructiunilor de pe pachet. Adaugati continutul plicului si apa, amestecand puneti la fiert si lasati sa fiarba pentru scurt timp.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biovegan: Biovegan - producator german de renume distribuit si recunoscut in intreaga Europa multumita calitatii produselor sale. Printre varietatea produselor bio si rawvegan regasim condimente, esente si conservante bio, agentii de fermentare, de gelifiere sau de ingrosare, amidon de porumb, bicarbonat de sodiu sau drojdie uscata acestea fiind doar cateva dintre exemplele de produse 100% naturale Biovegan ce pot fi folosite cu incredere in bucatarie pentru a prepara cele mai delicioase mese si deserturi.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite