Herbavita Bicarbonat de sodiu - 1 kg

Bicarbonat de sodiu - 1 kg

Disponibil la comanda online

SKU 22139
10,26 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bicarbonat de sodiu - 1 kg de la Herbavita

Bicarbonat de sodiu - 1 kg Herbavit

Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic anorganic care face parte din categoria sărurilor. Bicarbonatul de sodiu îți poate alcaliniza organismul, ceea ce înseamnă un pH mai echilibrat. Aciditatea este necesară în corpul tău pentru digestia eficientă, însă un pH mai alcalin este considerat mai sănătos, deoarece multe boli degenerative se pot dezvolta cu ușurință într-un mediu acid.

Elimină pietrele de la rinichi. Trateaza infectiile urinare, poate preveni guta. Un bun antiperspirant. Se aplică sub formă de pudră la subraţ, etc, pentru a evita mirosurile neplăcute. Albeşte dinţii. Este recomandat ca o dată pe săptămână să te speli pe dinţi cu bicarbonat - elimină bacteriile din gură, previne apariţia cariilor, curăţă dinţii pătaţi. Absoarbe mirosurile neplăcute din frigider. Presărat prin grădina de zarzavaturi, bicarbonatul va ţine la distanţă iepurii. Bicarbonatul de sodiu înlătură grăsimile de pe farfurii, oale, etc. Pasta de bicarbonat curăţă suprafeţele care au corodat (de la baterie, etc). Curăţă bine bijuteriile. Curăţă covoarele - presară bicarbonat, freacă uşor, apoi lasă să acţioneze ori o oră, ori peste noapte. La sfârşit foloseşte aspiratorul pentru a curăţa locul.

Oncologul italian Tullio Simoncini, autorul cărţii „Cancerul este o ciupercă“ susţine că vindecarea cancerului poate fi simplă, rapidă, necostisitoare şi fără riscuri folosind banalul bicarbonat de sodiu. Simoncini a ajuns la concluzia că maladia secolului este cauzată de ciuperca numită Candida. Aceasta există în mod natural în organism, şi nu cauzează probleme atîta timp cît dezvoltarea ei nu scapă de sub control. Tumoarea canceroasă este reacţia firească a organismului de a se apară de această ciupercă. Din păcate, nu este suficient să înghiţim praf de copt pentru a scăpa de cancer, bicarbonatul de sodiu trebuie injectat direct în tumoare. pH-ul tumorii se va schimba de la acid la alcalin, ceea ce face ca ciuperca să fie distrusă înainte de a avea timp să se adapteze. Experimentele doctorului Simoncini arată că 99% din cazurile de cancer la sîn şi vezică se pot vindeca în doar 6 zile, folosind doar un cateter care spală tumoarea cu soluţie de bicardonat de sodiu.

Ingrediente:
Bicarbonat de sodiu.

Țară de origine:
Germania.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Herbavita: HERBAVITA este importator de produse naturiste. Gama de produse Herbavita cuprinde: uleiuri presate la rece, uleiuri bio, indulcitor pe baza de stevie, suc de noni, precum si comprimate, condimente, sucuri organice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite