Nera Plant Capsule Vitam C-Complex ECO 90cps

Capsule Vitam C-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 18988
43,96 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Capsule Vitam C-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Efecte benefice: Sursă naturală de vitamina C, ajută la întărirea sistemului imunitar.

Cum acţionează?

  • Susțin sistemul imunitar (Măceșe, Cătină)
  • Protejează celulele și țesuturile împotriva stresului oxidativ (Măceșe)
Pentru ce se recomandă?
  • Sistem imunitar slăbit
  • Afecțiuni imunitare
  • Infecţii repetate
  • Stări de convalescență
  • Circulație periferică deficitară

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Atenționări: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Supli- mentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Se recomandă consultarea specialistului înaintea consumului de către copii, femeile însărcinate sau care alăptează. A se păstra la temperaturi de 15-30oC, ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite