Nera Plant Kit Capsule Renalo-Complex ECO 90cps

Kit Capsule Renalo-Complex ECO 90cps

Disponibil la comanda online

SKU 20996
92,97 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Kit Capsule Renalo-Complex ECO 90cps de la Nera Plant

Kit Capsule Renalo-Complex ECO 90cps, Nera Plant
 
Efecte benefice: Contribuie la funcționarea normală a aparatului renal.
 
Cum acţionează?
  • Contribuie la funcționarea normală a aparatului renal (Mesteacăn, Cimbrișor, Urzică)
Pentru ce se recomandă?
  • Colici renale
  • Retenție de apă (la nivelul mâinilor, picioarelor, cavității abdominale – ascita,  plămânilor)
  • Incontinență urinară
  • Litiază renală (pietre la rinichi) și calculi biliari (dacă au compoziția chimică asemănătoare cu a calculilor renali)
  • Infecții ale tractului urinar (hipertrofia de prostată, cistite, pielite, prostatită și hematurie – urinarea cu sânge).

Recipientul de ceramică pentru Kit:
Înălțime – 10 cm
Volum – 200 ml

Capsulele vegetale sunt obținute din celuloză, principala substanță din pereții celulari ai plantelor. Celuloza vegetală are un rol cunoscut în protecția enterică, fiind ușor de digerat.

Capsulele se pot administra și copiilor. Capsulele sunt naturale, nu conțin conservanți sau alergeni și prezintă o rezistență ridicată în cazul expunerii la temperatură și umiditate.

Ingrediente :

Ingrediente/capsulă: 345 mg pulbere din 9 plante - 144.9 mg rădăcină de Dud (Morus sp.)*; 69 mg frunze de Mesteacăn (Betula sp.)*; 34.5 mg părți aeriene de Merişor (Vaccinium vitis-idaea)*; 20.7 mg Coada-calului (Equisetum arvense)*; 20.7 mg Urzică (Urtica dioica)*; 13.8 mg Busuioc (Ocimum basilicum)*; 13.8 mg Cimbrișor (Thymus serpyllum)*; 13.8 mg Mentă (Mentha piperita)*; 13.8 mg Șovârv (Origanum vulgare)*; capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză; apă; glicerină; dioxid de siliciu.

Utilizare :

Intern - 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 200 ml de apă, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de oră după masă, în cure de 4-8 săptămâni, care pot fi reluate după o pauză de 10 zile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite